Az Adobe bemutatta az új Acrobat X megoldásokat

A különféle szervezetek nagyobb termelékenységgel, könnyedén hozhatnak létre, ellenőrizhetnek és oszthatnak meg lenyűgöző dokumentumokat.

SAN JOSÉ (Kalifornia) – 2010. október 18.– Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a mai napon bemutatta az Adobe® Acrobat® X termékcsaládot, amelybe az Acrobat X,  a Reader® X és az Acrobat X Suite alkalmazások tartoznak, valamint az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentummegosztási szolgáltatásokat. A termékcsalád tagjaival a szakemberek kiemelkedő minőségű tartalmakat fejleszthetnek és hozhatnak létre, és segíthetik a csapatok jobb együttműködését és termelékenységét napjaink dinamikus üzleti világában.

Adobe Acrobat X
Adobe Acrobat X

“Napjainkban a vállalatoknak különböző időzónákban és nyelveken, eltérő területeken dolgozó személyekből alakult csapatokban kell együttműködniük ügyfeleikkel és partnereikkel” – mondta Melissa Webster, az IDC elemzője. “A zökkenőmentes tartalomkészítés és együttműködés kulcsszerepet játszik a szervezeteknél az információk felhasználása, újrafogalmazása és megosztása során. A “jó ha van” szemlélet már kevés, a mai üzleti világban ezek nélkülözhetetlenek a sikerhez.”

Az Acrobat X új irányított műveletsorokat kínál a több lépésből álló dokumentumkészítési és -közzétételi folyamatok egyszerűsítéséhez. A PDF-portfóliók teljesen új testre szabási képességei különböző fájltípusokat egyesítenek egyetlen lenyűgöző bemutatóban. Az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentumszolgáltatások lehetővé teszik az egyéni felhasználók számára a hatékonyabb együttműködést. A Microsoft  SharePoint integrációja az egész vállalatra kiterjedően biztosítja a PDF dokumentumok konzisztenciáját. A tartalom újrafelhasználása egyszerűbb lett – már lehetőség van jobb minőségű exportálásra a Microsoft® Word és a Microsoft® Excel programokba.

Az Acrobat X legfontosabb új szolgáltatásai

Automatizálhatja a gyakran használt, több lépésből álló műveleteket az új irányított műveletsorokkal, és egyszerűen megoszthatja azokat a munkatársaival és a további közreműködőkkel, csökkenthetve a képzési terheket.

A PDF-portfóliókkal új elrendezéseket, vizuális témákat és színpalettákat alkalmazhat, amelyek megváltoztathatják a felhasználók látásmódját, gondolkodásmódját és interakcióját a tartalommal és annak összefüggéseivel kapcsolatban.

Kihasználhatja az Adobe Photoshop® és az Adobe Acrobat alkalmazások képességeit a dinamikus kommunikáció egyszerű létrehozásáhozaz új Acrobat X Suite termék segítségével. Gyorsan rögzíthet, szerkeszthet és egyesíthet tartalmakat közvetlenül a számítógépéről.

Az egész szervezet termelékenységét növelheti az új Microsoft®  SharePoint integrációval. Kivehet és beadhat PDF-fájlokat a megosztott dokumentumok ellenőrzéséhez és szerkesztéséhez.

A nagy szervezetekben leegyszerűsítheti a frissítések telepítésének, konfigurálásának és kezelésének, valamint az ISO-szabványoknak való megfeleltetés folyamatait, mind az Adobe Reader X, mind az Acrobat X alkalmazásokban, amelyek támogatják a Microsoft SCCM és SCUP rendszereket.

Egyetlen panelen jelenítheti meg a leggyakrabban használt eszközöket a frissített felhasználói felületen.

Az Adobe Reader X újdonságai

Az Adobe Reader X alkalmazásban a felhasználók már megjegyzéseket is készíthetnek az öntapadós jegyzetek és kiemelések használatával.

Kiterjesztheti a PDF-fájlok elérhetőségét a mobil eszközökre az ingyenes Adobe Reader X alkalmazással, amely elérhető az Android, a Windows®Phone 7 és a Blackberry Tablet OS platformokhoz.

A PDF-fájlok biztonságos megtekintése a Reader X új védett mód biztonsági szolgáltatásaival.

Új Acrobat.com szolgáltatások

Adobe SendNow: az Acrobat.com oldalon elérhető új, értékes dokumentummegosztási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára nagy fájlok küldését és fogadását, valamint nyomon követését a fogadási bizonylatokkal, így elkerülhetők az e-mail hozzáférési problémák, a bonyolult FTP-kiszolgálók vagy a költséges gyorsposta.

Adobe Create PDF: fájlok professzionális PDF dokumentumokba történő konvertálásához használható az Adobe Reader X alkalmazásban vagy bármely webböngészőben.

Idézetek

Kevin M. Lynch, az Adobe vállalat Acrobat digitális vállalati megoldásokért felelős csoportjánakalelnöke és ügyvezetője

“Napjainkban a szervezeten kívüli személyekkel folytatott megbízható, professzionális kommunikáció és együttműködés fontosabb mint valaha. Erre a dinamizmusra az Acrobat X a megoldás, amely a mai rohanó, bonyolult üzleti világban elősegíti a gördülékenyebb együttműködést és a gazdagabb élmények létrehozását.”

Larry Hawes, a Gilbane Group együttműködési és vállalati közösségi szoftvereinek vezető elemzője

“Az együttműködésen alapuló dokumentum egy olyan jövőbe illő, együttműködésen alapuló tartalomkészítési modell, amely csak most kezd megvalósulni. Az Adobe Acrobat PDF-portfóliók eleme talán a legletisztultabb ilyen típusú összeállítás, amelyet valaha láttam. Használatával a tartalomkészítők egyetlen helyen, módosítás nélkül egyesíthetik a különböző kapcsolódó fájlokat, majd megoszthatják másokkal is a csomagot. Képzeljék el a PDF-portfóliót olyan ZIP-fájlként, amelyben meg van határozva a fájlok közötti kapcsolat és a sorrend, mint egy bemutató diái esetében.”

Bill Rue, a HASSELL építész stúdiók nemzetközi hálózatának informatikai igazgató

“Az Acrobat X fejlett Microsoft SharePoint funkciói segítségével zökkenőmentesen integrálhatjuk a dokumentumokat a munkafolyamatainkba, leegyszerűsíthetjük a projekteket és biztosíthatjuk, hogy a megfelelő emberek a megfelelő projekten, a megfelelő időben dolgozzanak.”

Johnny Chloride, a HASSELL megoldásszállításért felelős igazgatója

“Az Acrobat X kifinomult felhasználói felülete és eszközpaneljei bárki számára rendkívül egyszerűvé teszik a szoftver használatát.”

Mason Farmani, a Barkley Court Reporters, a legnagyobb kaliforniai bírósági jelentésekkel foglalkozó cég ügyvezető igazgatója és ügyvezető partnere

“Az Acrobat X korszerűsített megjegyzéskészítési és együttműködést szolgáló eszközeivel javítható az ötletek és információk megosztása. Segítségével felgyorsíthatjuk belső tanulási folyamatainkat, ügyfeleink pedig olyan eszközökhöz férhetnek hozzá, amelyek biztosítják számukra a hatékonyabb együttműködést.”

Ron Usher, a Bell Alliance vezető ingatlantervezési cég ügyvezető partnere

“Az Acrobat X műveletsor-varázslója segítségével munkatársaink számos időigényes feladatot alakíthatnak át egyetlen lépésből álló folyamattá.”

“A legújabb kiadás modern, letisztult felhasználói felületével az Adobe nagyszerűen megtalálta az egyensúlyt a gazdag funkciókínálat és a könnyedén elsajátítható alkalmazás között.”

Forrás: Trans-Europe Kft. sajtóközlemény

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét