Az AdSense vizuális hirdetéseknél mostantól megtalálható a +1 gomb

Ma reggel jött, jó ha tudtok Ti is a legújabb módosításról, ami az Adsense felhasználókat érinti:

Üdvözöljük!

A jövő hónaptól kezdődően bevezetjük a +1 gombot és a személyes ajánlásokat a vizuális hirdetéseknél. A +1 gomb meg fog jelenni az AdSense Kontextusban és az AdSense Mobiltartalomhoz vizuálishirdetés-formátumainál — a képes, animált gif- és Flash-hirdetéseknél. A +1-ek további segítséget nyújtanak egy hirdetés relevanciájának meghatározásában, és segítségükkel olyan hirdetéseket jelenítünk meg, amelyek a legtöbb bevételt hozzák.

Korábban a +1 gombot már bevezettük a Google-keresésnél és megjelenítői webhelyeinknél, hogy az emberek könnyebben megtalálhassák és megoszthassák a tartalmakat az interneten. Felhasználóink hamarosan kifejezhetik tetszésüket a hirdetések iránt, és ennek következtében az adott hirdetések gyakrabban megjelenhetnek a közösségi kapcsolataiknál. Úgy gondoljuk, hogy az ajánlások segítségével olvasói könnyebben észreveszik a hirdetéseket webhelyén, ami idővel nagyobb bevételt jelenthet Önnek.

Ha inkább nem szeretné megjeleníteni a +1 gombokat az oldalaidon megjelenő vizuális hirdetéseknél, leiratkozhat róluk a fiókodban. További információ az Inside AdSense blogon olvasható (http://adsense.blogspot.com/).

Üdvözlettel: A Google AdSense Csapat

© 2011 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Ezt a kötelező, e-mailben továbbított közleményt azért kapta, hogy tájékoztassuk Önt az AdWords terméket vagy AdWords-fiókját érintő fontos változásokról.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét