Dropbox 1.0

Pár napja jött ki a népszerű szinkronizáló szoftver legújabb, 1.0-ás változata, szerintem érdemes frissíteni a klienseket akár Windows, akár Mac alatt. Aki esetleg nem tudná, hogy pontosan miről is van most szó, olvassa el az alábbi, kicsit korábban írt cikket: Dropbox

dropbox-1

A frissítés kapcsán számos új szolgáltatást is kapunk, plusz kisebb lett a program (a Mac-es kliens legalábbis) és kevesebb erőforrást fogyaszt (kb fele annyi RAM-t).

A következő képeken kb minden rajta lesz, könnyedén át lehet futni de azért címszavakban, hogy mik tetszettek:

  • könyvtárak szelektív szinkronizálása
  • fel- és letöltési sebesség szabályozása
  • a szinkronizálás szüneteltetése (pause)

… és most jöjjenek a screenshot-ok

dropbox-1-general dropbox-1-bandwidth

dropbox-1-account dropbox-1-proxies

dropbox-1-advanced dropbox-1-pause

A frissítés menete

A frissítés kapcsán csak egy tipp: én nem vacakoltam azzal, hogy leszedjem a programot majd újra feltegyem, egyszerűen menet közben (windows alatt) rátelepített az új verziót a régire. Az explorer.exe-t újraindította, úgyhogy pár másodpercig nem volt a monitor alján toolbar-om, de kb ennyi … szépen fut az új kliens a gépen.

Link: dropbox.com

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét