Elcsesztem de nagyon…

a mail billenytűzetvásárlásomat. :) Történt hogy akartam a mostani MS Natural Keyboard mellé egy másikat is amivel lehet játszani, mert az elõbb említett mindenben tökéletesen megfelel, de a kis kurzornyilakat nagyon béna módon helyezték el (amolyan csillagalakban vagy hogy nevezzem, mint a szokásos fordított „T”.) Lövöldözés játékban meg ezeket intenzíven nyomogatná az ember, szal suxx..

Épp boltban voltunk mikor láttam kirakva egy rakat „hagyományos” elrendezésű billenytűzetet, nosza gondoltam épp az alkalom hogy vegyek egyet. Ki is választottam egy mittudoménmilyen jóminõségű 1-2e Ft-os jószágot, már csak azt néztem a végén hogy milyen a billentyűk mozgása, mennyire kell lenyomni stb.. végül levettem a kinézett darabot a polcról (bedobozolva, borítón ránézésre ugyanaz volt mint ami ki volt rakva), fizettünk, hazaértünk, kibontottam és lám, hülye voltam. Sikerült egy ilyet vennem: Trust Slimline Keyboard KB-1400S :))

Ha megnézed a képeket, látható hogy ez is sokmindenre jó lehet csak pont arra nem amire kell: játék. Összezsúfolt billenytűk, teljesen más elrendezésben mit amit megszoktam. … és csak magamat okolhatom.

Szal most lesz a szekrényben egy pótbillentyűzetem és vmelyik megint elmegyek venni egy másikat. :)

Figyeljetek oda mit vesztek le a polcról! :)

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét