Kedvezményes Invision Power Board

A fórumon felvetődött (pár napja, bár már régebben is volt szó róla), hogysmint lehet Invision Power Board (IPB) fórummotorhoz jutni. Azzal gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy az 1.3-as sorozat után a 2-es vonalat a fejlesztők fizetőssé tették, és évi 70$-t (pontosan 69.95-t) kell érte fizetni. Ez azért annyira nem egy vészes összeg ha belegondolok hogy mennyit tud a cucc, és közel sem kerül annyiba mint mondjuk a rivális vBulletin. De nem kell ezt a teljes összeget kifizetni, …

Na szóval a lényeg, amiért ez a írást elkezdtem, hogy TLoF (aki nem ismerné, a www.kepregeny.net tulaja :) ) tett egy ajánlatot a fórumon, miszerint – mivel már több példányt is vett az IPB-ből – ha valaki szeretne IPB-t vásárolni, jelentkezzen nála mert 50$ -t tudja megvenni (mennyiségi kedvezmény).
Ha a fórumhoz tárhelyet is rendel, akkor még további kedvezményeket tud felajánlani. A komplett csomag, ami tartalmaz100 MB tárhelyet, PHP-t, MySQL-t, domain fenntartást és IPB licenszet, 28.000 HUF- ba kerülne (nettó)

Ha ebből az összegből levonjuk a fórummotor árát (ami kb 10.000 HUF a kedvezménnyel), akkor egy igen barátságos havi tárhelydíj jön ki.

Amennyiben érdekel a dolog, keresd meg TLoF-t a fórumon keresztül vagy mail-ben.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét