RapidSVN kliens

Múltkoriban már írtam egy „Total Commander vs TortoiseSVN ikonok” c. cikket, amiből sejteni lehetett, hogy jómagam is ezt használom a hétköznapok során. Azóta otthon váltottam (legalábbis folyamatban van) linux-ra és szükség volt SVN kliensre a munkám során, így esett végül a választás a rapidSVN kliensre. Linux alatt brutálisan gyors, a win-es tortoiseSVN-t sokszorosan alázza sebességben, tudásban sincs miért szégyenkeznie.

Így esett, hogy megpróbáltam másik gépen win-es környezetben és bár ott már lassabb volt mint a linux-os verziója, de még mindig gyorsabb, mint ugyanazon a gépen futó tortoiseSVN. Így – mivel vele kapcsolatban csak kellemes tapasztalataim vannak, bátran ajánlom másoknak is a használatát.

Ízelítőül mellékelnék pár képet a programból:

rapid svn kliens 1

rapid svn kliens 2

rapid svn kliens 3

A kliens jól vezérelhető billentyűkombinációkkal is ahogy az a képen jól látszódik, számomra ez egy újabb plusz pont volt e szoftver mellett.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét