Sitebuilder interjú

Az Online Sitebuilder Magazin oldalán ma jelent meg egy korábban velem készített interjú.

Online Sitebuilder Magazin
Online Sitebuilder Magazin

A velem készített interjú itt olvasható: Sitebuilder interjú – Harder

A Kow-val készített interjút is szeretném még figyelmetekbe ajánlani: Sitebuilder interjú – Kow

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Azért lehetett volna több a jobb, meg legyen még. Szóval a titkokat megtartottad magadnak.
  Magáról a munkafolyamatokról is írhatnál, okulásunkra :)

 2. ViZion, ezt nem igazán értem, milyen titkokra gondolsz :) Ha van konkrét kérdés, írd meg nyugodtan és válaszolok rá (ha tudok) :)

 3. Ami a blogodban megjelent, az részletesebb volt. A konkrét folyamat is érdekelne, mert általában „menet közben” jönnek az új elvárások, és pl. ez hogy’ van nálad?
  Pl. a tutorial.hu oldal az ötlettől ideáig hogyan alakult, mik voltak a nehézségek (pl. hogyan sikerült kialakítani a közösséget, vagy mik a további tervek, stb.).
  Hiányoltam linkeket, h itt és itt ezekben vettél részt. Odakattintottam volna, hogy jééé… persze biztos sok van amit nem egyedül készítettél, ezt írtad is, de színesebb lett volna a cikk szerintem.
  Linkeket, képeket hiányolom. A munkahelyre vonatkozó volt az egyetlen nem sablon kérdés, amire nem sablon válasz is volt :)
  A céges gépeden meglepődtem, valami apple-re gondoltam volna ott is.
  Uhh… mit is kérdeztem volna a riporter helyében… Pl. ha megnyerted volna a lottón a 2 milliárdot, akkor 2 hét elteltével (kb. ennyi mire kijózanodik az ember az első buliból…) mihez kezdtél volna? lol

 4. Elolvastam, és egyvalamiben ISZONYATOSAN egyetértek: várom én is az IE6 kihullását. :D Egyébként jó az egész. :D

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét