Starcraft II. grafikai verseny

A Starcraft2.Hu születésnapi játékok keretében 2 olyan versenyt is hirdet, mely a grafika területét érinti és emiatt a tutorial.hu látogatóit is érdekelheti:

 • Logo tervező pályázat
 • Starcraft II művész pályázat

A feladatokról és a nyereményekről, illetve a beküldési feltételekről többet a honlapjukon tudhattok meg: Starcraft2.Hu születésnapi játék

Sok sikert minden résztvevőnek!

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Határidő: 2008. december 7. hehe…
  Van egy másik oldalon játék, ahol PS CS4-et lehet nyerni… na az már nyeremény.

 2. Hm. Egy logó tervezéséért fizetni szoktak általában. Mivel egy logó egy termék/cég arculatát fejezi ki (és vélhetőleg nem változtatjuk meg havonta, hiszen akkor elveszítené a funkcióját), nagyon is meg kell gondolni, hogy kivel és mit terveztetünk. Többek között ezért sem két forint egy jó logó. Mivel ha jó, utána nagy bevételeket képes generálni. Ezért egy egér vagy póló nyeremény gyanánt eléggé nevetségesnek tűnik. Kicsit fordított a gondolatmenet. No, mindegy.

  A másik dolog, amitől borsódzik a hátam, „szakmai zsűrije választja ki” a nyertest. Kérdem én, kikből áll a szakmai zsűri, és mitől lesz objektív az ítéletük? Az a minimum, hogy ők is mutassák meg, mire képesek, magyarán tessenek referenciákat mutatni a „szakmai zsűri” tagjaitól. Mert az egy röhej, hogy Magyarországon egy énekes tehetségkutató műsor zsűrijében olyan alakok ülnek, akik soha életükben még köszönőviszonyban sem voltak az énekléssel, annál inkább a menedzseléssel és a pénzcsinálással. Neveket nem mondok, de ezen el lehet gondolkodni.

 3. Srácok … ez egy játékportál, szerintem tele fiatalokkal, akik adott esetben szívesen játszanak a photoshop-val és örülnek egy jó egérnek is vagy büszkén felveszik a kedvenc portáljuktól kapott pólót.
  Szerintem ne vegyük el a kedvüket a játéktól, mert itt játékról van szó, nem véresen komoly üzletről ahol csak a pénz számít.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét