Elastic – vizuális theme szerkesztő WordPress-hez

WordPress-hez meglehetősen sok olyan theme tölthető le, melyek remek alapot nyújtanak theme készítéshez. Ilyenből van elég a neten csak rá kell keresni.

Olyat viszont eddig még nem láttam, mely vizuális módon (de hülyén hangzik ez így) teszi lehetővé a theme létrehozását.

Az Elastic ezt nyújtja a honlapján írottak szerint. Egy szerkesztőprogramban meg lehet rajzolni a theme alapjait majd 1 kattintással menteni. A kód a népszerű 960.js CSS framework-re épül, melyet jómagam is próbáltam már, nem egy rossz darab.

Elastic - vizuális theme szerkesztő
Elastic - vizuális theme szerkesztő

Honlap és letöltés: Elastic Theme Editor | elastictheme.org

Jómagam nem próbáltam még (nemrég találtam) és meglehetősen bevált a Sandbox az építések során, de a jövőben ki fogom próbálni, mert lehet (sőt valószínű) hogy tudna gyorsítani 1-1 theme elkészítésekor a munkafolyamaton.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

1 hozzászólás

  1. Érdekesen hangzik :) A kérdés, hogy milyen kódot generál ez a kis aranyos… mert ha teleszemeteli, akkor nincs sok értelme…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét