Letölthető a WordPress 3.0

Ez most csak egy gyors hír lesz, de letölthető a WordPress 3.0, úgyhogy irány a hivatalos honlap! :)
link: WordPress 3.0 letöltés

14 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Már vagy két hete nap, mint nap nézegettem a WordPress.org-ot, mikor változik a letöltési link szövege 2.9-ről 3-ra. Gyorsan megnéztem a wordpress.com-on is az admin felületet, ott mindig frissül a rendszer – elsőre túl sok változást nem látni (persze 3 perc alatt nem is tudtam kivesézni), viszont az egyedi menükezelő elég jó lett! Ezek után én is megírtam a “nagy hírt” a WordPress 3 megjelenésről: hxxp://web.isztan.eu/2010/06/wordpress-3-thelonious/

 2. Én frissítettem, már a javítások miatt is. Egyenlőre semmi hibát nem találtam benne, a feltelepített bővítmények is eddig hibátlanul működnek.

 3. Helló!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a WordPress mire is való? Mert a honlapjukon láttam, hogy blogot lehet létrehozni, meg hasonlók… Nekem viszont sokkal inkább egy amolyan hírbeküldő+kommentelő rendszerre volna szükségem (mint régebben a CuteNews) a weblapomhoz. Valaki tud e téren tanácsot adni? Előre is köszönöm!

 4. A wordpress az elején blogmotornak indult, de ma már jóval többet is ki lehet hozni belőle. Gyakorlatilag blog, portál, céges honlap, portfolio oldal stb… bármit meg lehet vele valósítani.

 5. Értem. Azóta megkaptam az infót a példaképnek tekintett honlapról, hogy ott is WordPresst használnak. Letöltöttem, config.php-t létrehoztam a szükséges módosításokkal, feltöltöttem FlashFXP-vel, telepítettem… de nem enged be. :\ Nem tetszett neki a jelszó se, a név se, kértem új jelszót, de azt írta ilyen felhasználó vagy email nem létezik… utána még újra telepítettem kétszer, de ugyanez. Segítség?! :\

 6. Most letöröltem az egészet… újra feltöltöttem, de ezúttal nem csináltam előtte config.php-t, hanem a telepítés során csináltattam… így is ugyanaz a probléma… Lehet, hogy a magyarral gondok vannak? Vagy?

 7. Na… most már az egésztől teljesen elment a kedvem… nagyjából 6szor próbáltam meg a legkülönbözőbb módokon. Utóljára még az angol verziót is megpróbáltam, de semmi eredmény… mikor a tárhelyen belül mappába (pl. blog vagy wordpress) raktam, akkor a telepítés után folyamatosan egy olyan oldalra irányított, amit nem én csináltam… pl. hxxp://www.blog.atw.hu vagy hxxp://www.wordpress.atw.hu … amikhez semmi közöm. Amikor simán feltöltöttem a gyökérkönyvtárba, akkor meg nem talált kezdőlapot… a telepítési útmutató se segített, se a magyar se az angol… Mivel lehet a gond? A tárhellyel? Vagy mi?

 8. Hello Harder! Lenne egy kérdésem… Szeretnék magamnak egy WordPress oldalt csinálni, ám nem tudom milyen tárhelyre tudnám ezt telepíteni. (Mindenképp ingyenes tárhely kellene). Tudnál számomra ajánlani egy ingyenes tárhely szolgáltatót? -előre is köszönöm!

 9. Gaga, nem tudok ajánlani, nem használok évek óta ingyenes tárhelyet.

  Tudom ajánlani viszont az alábbi 2 szolgáltatást:

  http://www.habana.hu/szolgaltatasaink/webtarhely-es-domain/tarhely-berles
  (ezt mi csináljuk), 600ft/hó összegért kapsz egy jó, megbízható tárhelyet ahol 100% hogy rendben fut a wordpress (nekem pl. egyik oldalam ott a mactippek.com)

  http://web-solution.hu/webhosting
  Ez pedig TLoF ajánlata, pl. a tutorial.hu is nála fut, vagy pl. ott a privát blogom, évek óta maximálisan elégedett vagyok vele.

  Máshol is voltam az évek alatt honlapokkal, de mindig volt valami szopás (az ingyenesekről ne is beszéljünk).

 10. Ingyenes:

  hxxp://Okhost.eu
  – 2 GB tárhely
  – MySQL adatbázis
  – Email postafiók (korlátlan tárhellyel)

 11. Szvsz ingyen Byethost.com viszi a pálmát:

  5,5 GB tárhely
  200 GB bandwidth
  MySQL adatbázis
  PHP
  E-mail fiókok
  Nincs reklám
  Fantastico script telepítő

  További infó itt: hxxp://byethost.com/index.php/free-hosting

 12. Ubuntus: a byethost jó, ha azt nem nézzük, hogy nagyon lassú… Legalább is az én oldalam nagyon lassan töltődik be (de van pár szolgáltatás, ami miatt muszáj volt ezt választanom, addig ameddig nem megyek fizetősre). Egy 000webhost.com sokkal jobb (pár oldalt ide is felraktam) + a support is érdemel náluk egy piros pontot :) (eddig nekem többször is segítettek, ráadásul pár órán belül, pedig az ingyenes szolgáltatásukat használom).

 13. Sziasztok.
  Segítséget szeretnék kérni, byethoston van tárhelyem és egy domain címem hozzárendelve, de istenért se akarja feltelepíteni a WordPresst. Rögtön elején van gond a MySQL-el, valamiért nem ismeri fel, pedig én szerintem jó adatokat adok meg. Segítsen valaki legyen szives. Köszönöm előre.
  Üdv

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét