Mindenes PHP hírek

A nap első és legfontosabb linkje egy egyszerű összehasonlítás a fizetésekkel kapcsolatban:
A php programozók átlagos fizetése Igaz az itt közölt számok Angliára vonatkoznak, de azért meg lehet belőle élni.

A következő link egy hyper egyszerű PHP-és admin felület. Frontend ugyan nincs hozzá, de egyszerűbb ezen dolgozni, mint a phpmyadmin-t bújni. Pheap

Ha még egyszerűbb életet szeretnénk weblapunkkal, akkor álljon itt a Cushycms. Nem kell a hostinggal törődni, nem kell a lapot kiszolgáló PHP kóddal törődni, csak gyártsuk a tartalmat és élvezzük munkánk gyümölcsét. A rendszer a Magyarországon ismert Gportál Erősen ráncfelvarrt változata. Ha valaki lát valahol ilyen rendszer open source-ban, linkelje be.

A végre pedig marad az abszolút gyűjtő lista. A webes rendszerek gyűjtőlistáinak összefoglalója. A Mashable 5000 -es listája a netes léthez elengedhetetlenül szükséges programokkal.

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. “This chart provides the 3 month moving average for daily rates”

  Szóval az elsőben szereplő összegek, napi díjként értendőek.

 2. Segítsen ki valaki legyen oly szíves !

  Ha jól értem, mindkét táblázat 3 hónapnyi átlagok alapján számol. Az elsőben szerződéses php melóra, az utóbbiban meg állandóra.
  Az elsőben kb 300 GBP az átlagkereset egy hónapra (ami nincs 100 ezer Forint) ?
  Az alsóban pedig 30.000 GBP (harmincezer) egy hónapra?

  Az első iszonyű kevés, a második meg nevetségesen hihetetlen.

  Ergó valamit benéztem, kérem valaki világosítson fel ;)

 3. Ez első táblázat az napi fizetést emleget, kontraktorként.
  A második havi fizetést emleget állandó alkalmazottként.

  Csak hogy legyen mihez hasonlitani a dolgokat, odakint olyan 600 font körül van a minimál bér, és havi 1000 fontból már meg lehet élni. A fenti pénzek az angol szokásoknak megfelelően bruttó bérek, és kb 1/3 -ad lejön adózás, és tb, és hasonlók cimén. Igy a 30.000 Font fizetés az kb havi 2000 fontnak felel meg. Ez pedig elég jónak számit. Ha magyarországra akarod vissza vetiteni akkor itt kb a 4-500e nettó kategóriáját jelenti életszinvonal szempontjából.

 4. Sziasztok!

  Szükségem lenne egy nagyon olcsó drupal-os honlapra, ha van itt valaki aki ért hozzá és gyorsan megcsinálnál, kérem írjon egy e-mail-t. Specifikáció: Néhány menüpont adminról változtatható szöveggel, csupa olyan funkció amit készen bele lehet tenni, sablon designt mi választunk hozzá, max a fejlécbe kell egy képet beépíteni.
  Köszönöm!

 5. Te nagyon el vagy tévedve háziápolás uram! Nézzél már a fejlécre, hogy mi az oldal neve! Tutorial, vagyis lecke! Itten tanulni szoktak egymástól a tagok, nem pedig ingyen helyettük dolgozni! Van millió hirdetés, ahol készpénzért, nagyon szép és jó weblapokat kapsz idegenektől! Esetleg tudnám ajánlani a sablonokat, amelyeket szintén készpénzért kell megvennil! Nem pedig ingyenmunkát kérni ismeretlenektől!
  …sszuskulcs!…

 6. Ezek a tablazatok szerintem nem realisak(sajat velemeny), illetve csak a tapasztalt(min3ev) ,sulyos referenciakkal rendelkezo szakemberek(!) reszere ! Kezdokent(trainee,junior) 16-18000 font eves brutto az alja !

  A ado ,TB ,egyebek pedig inkabb 20% ,mint 30%

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét