Revision szabályozás WordPress alatt

Minap az egyik új laphoz kellett egy plugin, amivel kicsit szabályozhatom, hogy mégis mennyi revision-t használjon a wordpress, találtam is egyet ami remekül működik, könnyen beállítható és kompatibilis a legújabb WordPress verzióval is.

neve: Revision Control
URL: Revision Control – blog://dd32.id.au/

Revision Control – beállítások

Mint az alábbi képen látható, a beállítása végtelen egyszerű:
1-1 helyen be lehet állítani, hogy az oldalaknak és a bejegyzéseknek legyen-e – és ha igen – akkor mennyi revision állapota.

Wordpress Revision Controll - beállítások
Wordpress Revision Controll - beállítások

Az alábbi képen pedig egy már konkrét bejegyzés alatti állapotot láthatsz (2-t engedélyeztem

Wordpress Revision Control - használat közben
Wordpress Revision Control - használat közben
Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem nem működött a legújabb (2.9.2) verzióval. Mondjuk én 0-t adtam meg, mert ki akartam kapcsolni. Mondjuk eleve nem értem, miért kell bekapcsolva lenni ennek a funkciónak, eddig jót még nem olvastam róla, csak olyanokat, hogy „első dolgom kikapcsolni”, meg „kikapcsoltam a revíziókövetést, kitöröltem a szemetét, és azóta 80MB helyett 2 MB-os az adatbázisom”, meg ilyenek. Igaz, még csak 1 hónapja foglalkozok vele, tehát finoman szólva is kezdő vagyok. De mint kezdő, rögtön ebbe a hibába futottam. Bocs, nem tudom „fícsör”-nek nevezni…

  2. Szia charlie! Olvastam, és nekem nem működik. Valahol máshol olvastam, hogy 2.8 v 2.9 óta ez a módszer nem működik, ekkor tettem fel a Delete-Revision-t, amit az utolsó hsz-ban említenek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét