Szerezd meg a Smashing Magazine 7 db webfejlesztéses könyvét Te is

A Smashing Magazine (smashingmagazine.com) gondolom nem újdonság azok számára, akik bármilyen formában is foglalkoznak webes fejlesztésekkel. Sitebuilderek, designerek, programozók, online marketingesek, SEO-sok stb… igen, rátok gondolok. :)

A SM-nak vannak időszakosan kiadványai 1-1 témában, amiket akár digitálisan, akár nyomtatott formában is meg lehet venni. Párat már én is láttam, remek könyvek és csak ajánlani tudom bárkinek őket. Persze azzal megjegyzéssel, hogy mindegyik angol nyelvű, de talán ez nem lesz zavaró azoknak, akik amúgy is nap mint nap angol nyelvű szakmai oldalakat és híreket olvasnak.

Tehát visszatérve a Smashing Magazine könyveire … ismered a BundleHunt-t? Ha nem, itt tudod elérni az oldalt: bundlehunt.com

A BundleHunt oldal arról híres, hogy időszakosan 1-1 programcsomagot vagy termékcsomagot állít össze egy rövid időre, azt nagyon nagy kedvezménnyel kínálva a tagoknak. Szó szerint töredék áron lehet megvenni igen komoly programokat is (vagy akár zenéket, iconokat, grafikákat, wordpress theme-ket stb…), ha odafigyel az ember és követi a hírlevelüket.

Smashing magazine bundlehunt könyv - ebook - csomag

A BundleHunt most a Smashing Magazine eBook csomagját kínálja fel a látogatóknak mindössze $19.99-ért, ami valljuk be igen baráti ár, hiszen átszámítva sem több mint 4400 Ft.

4400 Ft-ért itthon még egy normális mozis estét sem tudsz tartani a pároddal, nem hogy 7 db könyvet vegyél …

 • WordPress Essentials (157 oldal)
 • WordPress Tutorials (183 oldal)
 • Mastering WordPress (166 oldal)
 • Successful Freelancing (218 oldal)
 • Professional Workflow (92 oldal)
 • Mastering Photoshop, Vol. 1 (178 oldal)
 • Mastering Photoshop, Vol. 2 (216 oldal)

Mindegyik hasznos, még csak azt sem tudom mondani hogy vedd meg, mert van benne 1-2 jó … mindegyik jó, érdekes a címe alapján.

A könyveket az alábbi formátumban lehet elérni: PDF, ePUB, Mobipocket (DRM-free).

Ha érdekelnek a témák, ne hagyd ki ezt az ajánlatot. Én ma meg is veszem a csomagot. :)

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hello Mindenki!

  Ha valaki megveszi, írhatna majd néhány sort róla, hogy mik a tapasztalatok, így utólag mi a vélemény ár/érték tekintetében, mennyire tartja hasznosnak és használhatónak a kiadványokat.

  Köszönöm!
  Gergő

 2. Szia!
  én mindjárt megveszem, most értem haza, pár napon belül szerintem tudok írni róla hogy milyen, megéri-e, mi a tartalomjegyzék pl ill. hogy hogy tetszik, de persze 7 könyvet csak nagyjából átnézve – ha ez elég így most. :)

 3. Megvettem, most jön le, paypal-lal fizetve simán ment minden. 130MB a csomag. Vásárlás után megkapod a Bundlehunt-os login infókat a mailcímedre, belépve (vagy mail-ben, mert ott is küldik) pedig ott a link, hogy honnan tudod letölteni a csomagot.

  A $19.99 paypal-on keresztüli fizetéssel 4609 Ft volt, szóval még olcsóbb mint amit írtam.

 4. Sziasztok!

  Harder, én megvenném a könyvet, és láttam, hogy a BundleHunt-nak affiliate programja is van. Én most hallottam róluk először, így ha átírod a linket, azon keresztül szívesen megveszem a csomagot. :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét