uCoz partnerprogram

Mi is az a partnerprogram, és hogyan működik?

A partnerprogram egy jutalékos pénzkereseti rendszer, aminek lényege, hogy azok után a felhasználók után, akik a mi ajánlásunkon keresztül hoznak létre aktív honlapot a uCoznál, azok után pénzt fizet a uCoz nekünk. Ha pedig a felhasználó bármilyen prémium szolgáltatásra előfizet, akkor mi az ő befizetése 20%-át megkapjuk. Ha például csak egy aktív honlapot hoz létre, akkor 0,5 $-t ír jóvá nekünk a rendszer. Ha előfizet mondjuk egy Üzleti díjcsomagra egy évre 65,88 $ értékben, abból 13,173 $ mihozzánk kerül. Ez a mi jutalékunk.

Természetesen a felhasználónak nem elég egy akármilyen honlapot létrehoznia. Aktív honlapra van szükség, a honlapot pedig a uCoz nyilváníthatja aktívnak a forgalom, a tartalom és aktivitás alapján. Éppen ezért elemi érdeke minden felhasználónak, hogy ne csak lárpúrlár honlapokat hozzon létre, hanem valóban hasznosakat, amelyek látogatókat vonzanak, hiszen így pénzt kereshet vele, ráadásul így egy egyfajta „természetes szelekció” történik: az értéktelen honlapok a süllyesztőbe kerülnek, és a uCoz rendszere több és több hasznos, valódi tartalommal rendelkező honlapból fog állni.

Partnerprogram a gyakorlatban

Minden felhasználónak, aki már regisztrált a uCoz rendszerébe, saját linkje van, amivel felhasználókat vonhat be a partnerprogramba. A rendszer ez alapján azonosítja, hogy kinek az ajánlására hozták létre a honlapot. Ezt a linket a Webtopon a Parnerprogram ablakában találjuk. A linket elküldhetjük azoknak, akikről úgy gondoljuk, érdekelné őket a lehetőség. Ezek után a felhasználó a mi linkünkre kattintva a uCoz magyarországi főoldalán találja magát, ahol is megejtheti a regisztrációt, majd elkezdheti létrehozni a saját honlapját.

Ha létrehozta a honlapját, és azt a rendszer aktívnak minősíti, akkor kerül a 0,5 $ jóváírásra a mi egyenlegünkön. Amennyiben valamilyen szolgáltatásra is előfizet, az ő befizetése 20%-át szintén megkapjuk. Minél több embernek küldjük szét a partneri program linkünket, annál több pénzt kereshetünk általa. Az összegeket a uCoz letétbe helyezi, és szabadon rendelkezhetünk róla, hogy kifizetésre kerüljön, vagy a mi uCoz pénztárcánkba kerüljön, amiért mi magunk is vásárolhatunk uCoz szolgáltatásokat.

A felszámítási feltételek

minden jutalék ellenőrzési perióduson esik át „ellenőrzés”, ami eltarthat néhány hétig vagy hónapig
az ellenőrzési időszak alatt a jutalék összege a „Összes” rovatban látható a „Potenciális”-on belül
a sikeres ellenőrzés után az összeg átkerül a „Még nincs felszámítva” rovatba
a felszámítást a partner önállóan elvégzi, akkor, amikor jónak látja, megnyomva a megfelelő gombot, ami megjelenik abban az esetben, ha az összeg nagyobb mint nulla
miután a jutalékösszeg felszámításra került, meg lehet rendelni az összeg kifizetését PayPal vagy Webmoney rendszereken keresztül, de lehetőség van arra is, hogy az összeget áttegyék valamelyik honlapunk pénztárcájába.

Megjegyzések a jutaléktípusokhoz

* Aktivitás – a honlap aktivitását a rendszer automatikusan érzékeli, a honlap látogatottságának az elemzéséből; a honlapok nem nagy része éri el az „aktív” státuszt, kell hozzá általában 3-6 hónap, valamint sikeres népszerűsítés.
** Szolgáltatások fizetése – a kifizetett szolgáltatásokért járó jutalék-százalék. Az összeg bizonyos résztét a szolgáltatások kifizetésére fordítjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét