WordPress 2.3.3

Kijött a legfrissebb WordPress, érdemes minél gyorsabban megejteni a frissítést. Az alábbi fájlok változtak a 2.3.2-es verzióhoz képest.

 • xmlrpc.php
 • install-helper.php (könyvtár: /wp-admin/)
 • akismet.php (könyvtár: /wp-content/plugins/akismet/)
 • gettext.php (könyvtár: /wp-includes/)
 • pluggable.php (könyvtár: /wp-includes/)
 • version.php (könyvtár: /wp-includes/)

12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Pár órával a WordPress 2.3.3 megjelenése után kiadták egyébként a WordPress MU hasonló bugok elleni fixált verzióját.

 2. Sziasztok. Tegnap töltöttem le a WordPress 2.3.3., hozzá a magyarosítást. Nem értem aztat, hogy miért van az, hogy néhány dolog angolul jelenik meg annak ellenére, hogy fent van a magyarosítás. Belenézegettem a po filebe ahol minden szépen le van fordítva, és mégis sok helyen angolul jelennek meg a szövegek. Szerver: Apache 2.2.6, PHP 5.2.3, MySQL 6, tiszta telepítés. Hogyan lehetne rávenni a WordPress-t, hogy az oldalon lévő feliratok, szövegek magyarul jelenjenek meg? Előre is köszi.

 3. Azért, mert a WP magyarositása és eleve a nyelvrendszere egy vicc. (bizony, lehet fujjolni, akkor is nagyon nem dev barát)
  Ha jot akarsz magadnak, akkor elfelejted a po file-okat és inkább átnézed az egészet és beirod manuálisan. Én a magam részéről még a po kezelőt is töröltem a rendszerből, valahogy gyorsabb is lett az egész. De jo, ne csak negativumot mondjak már.

  Na a néhány rész azért nem magyar, mert azok kimaradtak a magyar részlegből. Érdemes hasonlítgatni az eredeti angol file-okhoz (meg néha a plugineknek meg más részeknek is van külön file-ja, azokat is érdemes megnézni).

 4. HElo!!lenne 1 kérdésem!!! Letöltöttem egy wordpress sablont, hogy felhasználjam oldal készítéséhez, de nem tudom hogyan kell megnyitni a dreamweaver ben hogy rendesen álljon, mert amikor megnyitok egy PHP fáljt akkor tiszta fehér minden és van sok php s négyzet!!! nem tudom hogyan kell úgy megnyitni, hogy rögtön rendes legyen vagyis 1 oldalnak nézzen ki dreamweaver be, hogy aztán átformálljam az írásokat meg minden!!!pls segítsen vlki, mert még nagyon kezdő vagyok!!!előre is köszi!!!

 5. Most is ha megnyitom az index PHP fájl t (sok php fálj van töltsd le az egyiket és nézd meg) akkor ki jönnek a fehér lapon ilyen PHP kockák!!!nem értem azt hogy hogyan nyissam meg úgy a dreamweaver be hogy nekem úgy nézzen ki mint a fenti képen!!!

 6. Sehogy, nem lehet. A képen a kész template látható, ahogy a weben meg fog jelenni, valóságban azonban több kis fájlból áll az oldal. Azt tudod csinálni, hogy az egyes részeket (themes könyvtárban) kézzel szerkeszted, kódnézetben. Persze ehhez kell HTML/CSS tudás, azt ne várd, hogy a Dreamweaver-ben így összerakva tudod majd skinezni a wordpress-edet.

  Itt – http://aeonline.hu/?p=539 – találsz egy szakdolgozatot a wp-ről, olvasd el figyelmesen és elég sok kérdésedre megkapod a választ, utána már egyszerűbb lesz.

 7. Hali!
  Ha már WordPress…
  Én nem használok wordpress-t, csak most van ez az iPaper nevezetű PDF, txt és office (excell, word, powerpoint) file megjelenítő cucc aminek a honlapja itt található:
  http://www.scribd.com/ipaper
  Nagyon jó, meg minden és (hátha még új információt mondok) most csinálják a WordPress plugint belőle:
  http://www.scribd.com/platform/resources/projects
  Talán hasznos lehet mindenkinek, aki WordPresst használ és doksit akar megjeleníteni pl a bloján vagy ilyesmi.
  Minden jót!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét