WordPress 2.5.1

Érdemes minél gyorsabban frissíteni a nemrég kijött WordPress 2.5.1-es verzióra, mert egy komolyabb hibajavítást is tartalmaz, illetve számos egyéb fájl is frissült, szám szerint 99 darabot számoltam össze.

Az újdonságok között szerepel, hogy

 • a dashboard, write post és az edit comments rész gyorsabb lett (bár itt meg kell jegyeznem hogy számomra lassabbnak tűnik most és a „save” és „publish” gomb időnként teljesen magától villog FF alatt)
 • gyorsítottak a kategóriák kezelésén is ami főleg azon bloggereknek lehet fontos, akiknek sok kategóriája van a blogban
 • kijavították a media uploader-t
 • TinyMCE 3.0.7-re frissült a WYSIWYG szerkesztő
 • javították a Widget Admin felületet
 • javítottak a kezelhetőségen, használhatóságon
 • IE layout javítások

Letöltések

WordPress 2.5.1 csomag letöltése angol nyelven:
http://wordpress.org/download/

WordPress 2.5.1 magyar fordítás:
http://wordpress-hu.dev.rain.hu/2008/04/26/wordpress-251-magyar-forditas/

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Plusz amit még hozzátennék így utólag, hogy nekem a cikkek publikálása illetve mentése eszméletlen lassúvá vált (FF alatt néztem szintén), másnak nincs ilyen gondja ezzel a verzióval?

 2. Nekem is jelentkezik a probléma mind FF mind IE7 alatt. Amint elkezdek szerkeszteni egy bejegyzést vagy oldalt, a CPU terhelés 100% körülre ugrik. A magyar telepítőt használtam a frissítésre. Viszont az eredeti telepítőt használva a probléma nem jelentkezik!

 3. Épp az imént frissítettem fel (már a javított csomaggal) gond nélkül lezajlott az, semmi hibát nem fedeztem fel eddig és a bejegyzés publikálása is pillanatok alatt végbemegy. Azt tudnám javasolni, hogy cseréljétek le a javított csomagra (nállam ez már simmán fut).
  Köszönet érte DjZoNe :)

 4. Én viszont nem szeretnék magyar csomagot feltenni, az angolt szoktam használni.
  DjZoNe, melyik fájllal volt a gond?

 5. Helló!

  Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a WP 2.5.1-es verziójában hol tudom megnézni, hogy összesen mennyi (elfogadott) komment van? :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét