WordPress – bejegyzések közötti plusz DIV

Időnként hasznos lehet, ha 1-1 bejegyzésed közé egy plusz DIV kerül de úgy, hogy csak 2 bejegyzés közé, az utolsó után nem.

Ha épp erre van szükséged, akkor használd a következő kódrészletet közvetlenül a Loop lezárása előtt:

1
2
3
4
5
<?php
if (($wp_query->current_post + 1) < ($wp_query->post_count)) {
  echo '<div class="post-divider">Post Divider</div>';
}
?>

A kódrészlet egy plusz „post-divider” class-szal ellátott DIV-t fog a bejegyzések közé tenni.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Helló!

  És ezt hova kell rakni pl ha MU-t használok?

  És hova kell a bannert beillesztenem hogy a sidebarban és a lapok tetején megjelenjen?
  Az összes létrehozotton is!

  Köszi előre is

 2. A MU-t és annak használatát nem ismerem, így nem igazán tudok segíteni benne. Minden template más és más, tehát egy ilyen kérdésre, hogy hova kell betenni, nem lehet rendes választ adni, mert egyszerűen nincs 1 jó válasz.
  Kb mintha azt kérdeznéd valakitől, hogy szereld meg a kocsidat miközben az soha nem látta a gépet és nem is tudja, hogy milyen típus, márka. :)

  Nézd meg a template-edben, hogy hol a loop (ha nem tudod mi a loop, akkor a neten a wordpress loop-ra keress rá és láthatod a mintát, mit kell keresned) és ha megvan, akkor már azt is tudod, hogy a template-edbe hova kell tenni ezt a fenti kódot.

 3. Nagyon jó, csak egy picivel kell más. Én azt szereteném hogy 2 bejegyzés után rakja. Új felületünk készülöben van és ott kétoszlops rendszerbe vannak a bejegyzések a föoldlaon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét