WordPress hibaoldala

Most hogy már elég régóta kezdem használni a wordpress-t, ami ennek az oldalnak is a motorja kezdenek kiütközni a hibák.
Az egyik legidegesítőbb az, hogy amikor a felhasználó nem jól írja be a jelszavát, vagy még nem regisztrál, akkor átdob egy hiba oldalra. Ez így rendben is van, de onnan hogyan tovább, tehetné fel a kérdést az oldal látogatója, vagy magától vissza megy a böngésző vissza gombjával, vagy megnyomja a jobb felső „x” gombot. Ezt fogjuk most megoldani pár perc alatt.

Nyisd meg szerkesztővel a wp-includes/functions.php nevű fájlt.
Keresd meg ezt a részt:

1
2
3
<?php endif; ?>
  <h1 id="logo"><img alt="WordPress" src="<?php echo $admin_dir; ?>images/wordpress-logo.png" /></h1>
  <?php echo $message; ?>

Ezután a részlet után közvetlenül illeszd be ezt a kódot:

1
<input type="button" value="Vissza" onClick="history.back()">

Mentsd el a fájlt és töltsd fel a tárhelyedre.

Persze lehet még olyan hivatkozást is beszúrni, hogy kezdőlap. Vagy amit akartok. Így vissza tud lépni a felhasználó az előző oldalra. Remélem tudtam segíteni ezen a problémán.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Kedves Szerkesztő!

  Már igazán nem tudom hova forduljak. Olyan problémám van, hogy telepítve van a wordpress a honlapomra, de ha átírnom a wordpress elérési útját (ami ugye lehetséges) http://honlapom.hu/worddpress-ről http://honlapom.hu-ra és nincs más index.html fájl használatban a tárhelyen akkor az alábbi linken:
  http://imagerz.com/QE8UXEtvAwMBUl9NEwVQ
  található kép fogad. Ha törlök minden más fájlt a wordpress és galeria mappán kívűl, akkor is ugyanez a helyzet áll elő. Próbáltam már többféle módszert is az orvosolására, de semmi nem sikerült. Az ügyfélszolgálat ahol a domainem van, nem képes megérteni a problémámat. A wordpress magyar fórumán kaptam tanácsokat de egyik se működött.
  Gondoltam, hátha itt választ kaphatok.
  Köszönöm!

 2. A kép és a leírás alapján az a gond, hogy bár a WP-ben átírtad az elérési útvonalat, de magát a wordress-t nem raktad át oda, ahova kellene (a root könyvtárba). Azt meghagytad ott, ahol eddig is volt (/wordpress/ almappában)

  Ezt olvasd el, a Te esetedre is (WordPress költöztetése a weboldalon belül) benne van a válasz a pontos lépésekkel: http://sugo.wphu.org/wordpress-koltoztetes.html

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét