WordPress hozzászólások oldalra bontása

Gondolom sokan elgondolkodtatok, hogy egy idő után már nagyon sok hozzászólás keletkezik. S mivel sok a hozzászólás, ezért egy idő után az adott oldal, vagy bejegyzés lassabban fog megnyílni.

Erre találtam egy jó kis plugint: Yet another ajax paged comments (YAAPC).

Nagyon egyszerű a használata tulajdonképpen csak le kell tölteni utána kicsomagolni és feltölteni mint a többi plugint. Ezután aktiváljuk.

Amiért az írásomat elkezdtem az azért van , mert először nem akart működni. Párszor föl le telepítgettem kikapcsoltam, bekapcsoltam máshonnan is letöltöttem, mire rájöttem, hogy egy másik plugin okozza a dolgot. Ez a plugin a reverse-order-comments , ami azt a célt szolgálja, hogy megfordítsa a hozzászólások irányát. Szóval akinek ez is fent van, az szedje le. Majd a comments.php -ből ha találnátok egy ilyen részt

1
<?php $comments = array_reverse($comments, true); ?>

azt is töröljétek ki. A hozzászólások irányát az új plugin telepítése után is be tudjuk állítani. Továbbá be tudjuk állítani mennyi hozzászólás legyen egy oldalon. A stílusát a mappájában található style.css fájlban tudjátok módosítani.

YAAPC plugint jól lehet használni pl vendégkönyvnél, mert sok beírás esetén nem listázza ki az összes hsz-t.

Megnézhetitek működés közben: Duna SK kézilabdacsapatának vendégkönyve

Természetesen mint mindig, most is készítsetek biztonsági másolatot, főleg a comments.php fájlról, mivel abba is bele nyúlunk.
Sok sikert.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét