WordPress tapasztalatok

Most már eltelt egy hónap (2007. június 4. a pontos dátum), hogy feltettem a WordPress-t a blogom alá egyrészt tesztelési, kísérletezési céllal, másrészt hogy leírhassak olyan dolgokat is, melyek úgy gondolom a tutorial.hu keretei közé nem férnének be. Induláskor kb egy hónapot szándékoztam annak adni, hogy a blogot teszteljem, ismerkedjek vele, ha nem vált volna be, váltottam volna másra.

A WordPress bevált, megszerettem, sőt egyre jobban tetszik az idő múlásával. :)

Az indulás óta 6289 egyedi látogatóm (visits) volt és 13563 lapletöltés (pageviews) történt a Google Analytics szerint, ezt köszönöm Nektek. :)

Így mostantól kezdve meg fognak jelenni WordPress témájú cikkek is a lapon, persze az alapoktól indítva, ahogy azt más rendszerek esetében is már tettem.

A cikkek mellett még ott van az is, hogy most már saját kinézetet fog kapni (lehet hogy nem fog radikálisan változni, de milyen már hogy egy ingyenes themet használjak, nem? :P). Erről is lesz leírás itt a lapon.

Időközben ismerkedtem a SEO Webmester Fórumnak és tagjainak köszönhetően a keresőoptimalizálással is a WordPress e téren is remekül teljesített, elégedett vagyok vele.

A skinezése – mint ahogy mondtam – még hátravan, de időközben azért jópár helyen belenyúlkáltam már a kódokba és a tapasztalatok azt mutatják, hogy jól átlátható, könnyen módosítható.

Az admin felülete nekem alap beállításokkal is tetszik (elérhető más admin is hozzá), ezen nem változtattam. A nyelvesítése szintén gyerekjáték, köszönhetően az igen aktív közösségnek és hogy sok blogger választotta a WordPress-t, a támogatottsága is megfelelő.

Rengeted plugin elérhető hozzá, ezek telepítése szintén könnyen megy, ahol meg elakadtam, ott segített az internet és a google.

Szóval ezentúl én is ajánlani fogom a WordPress-t azoknak, akik egy könnyen telepíthető, jól kezelhető és megfelelően támogatott blogmotort szeretnének használni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét