Xaraya

Végre valahára megjelent a Xaraya 1.0, közel 2 évet kellett várni a final verzióra. Anno próbáltam a 0.9.x-es verziót, weben és localhost-on egyaránt, de meg kell mondjam hogy nagyon elment a kedvem tőle. Bonyolult volt és eszméletlen lassú.

Ezért tegnap kicsit félve is próbáltam ki újra, de gondoltam nem hagyhatom ki … eredmény: nem bántam meg. :) A rendszer lényegesen gyorsabb lett, mondhatni már elfogadható, köszönhető ez a cache rendszerének is és gondolom a jócskán javított kódnak. A kezelése még mindig nagyon bonyolult, de tud annyit hogy megérje ráfordítani egy kis időt és megismerni.

Sajnos még nem volt annyi időm rá mint szerettem volna, de nem fut el… meg kell nézni hogy megoldható-e minden amit szeretnék (ja még nem mondtam: ha jobb a rendszer és tud mindent amit a mostani Joomla alapokon nem tudok megcsinálni, akkor valszeg váltani fogok), hogy lehet skinezni, milyen „minőségű” a magyar fordítása, egyeltalán külön van-e a látogatói rész az admin felülettől (jobb szeretem ha ez utóbbi marad angol) stb.. stb… pár estémet most biztos el fogja venni, de sebaj. :)

Aki kíváncsi a cuccra, az letölheti innen vagy a honlapjáról: http://hu.xaraya.com

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét