A nagy Adobe nap


Az Adobe nagyszabású európai rendezvénysorozatot indított az Adobe Creative Suite 3 bejelentése kapcsán. A kreatív szakma legjobb előadóit felvonultató Roadshow 2007. április 26-án érkezik Budapestre.

Az Adobe az Adobe Creative Suite 3 bejelentése kapcsán európai rendezvénysorozatot indított, melynek célja a CS3 népszerűsítése és bemutatása a nagyközönség, valamint a szakma számára. A Roadshow 2007. április 26-án, csütörtökön Budapestre érkezik. Az előadássorozat a Trans-Europe Kft., az Adobe hivatalos magyarországi disztribútora és a szoftver.hu infoportál szakértői csapata által kerül megrendezésre az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központban (1117 Budapeset, Pázmány Péter sétány 1/A).

A nagy Adobe nap

Miről szól a konferencia?

Az előadások célja a Creative Suite 3-ban rejlő új lehetőségek, összefüggések feltárása; miután átfogó képet kaptunk a CS3-ról, lehetőségünk lesz elmerülni a kreatív, design, DTP és a webes szoftverek rejtelmeiben. A rendezvény két sztárelőadója, Christopher Brennan az Adobe-tól, Alan Rosenfeld pedig az Apple-től érkezik. Kafka György a Trans-Europe Kft. képviseletében szólal fel, míg a hazai szakmát Tamási Ákos és Jakab Zsolt képviseli. A délelőtt és a koradélután folyamán tartott előadások végén egyéni kérdéseinket is feltehetjük. Az előadások között – a kávészünet és az ebéd alkalmával – személyesen is találkozhatunk az előadókkal, illetve a szoftver.hu csapatával.

Hogyan vehetek részt?

A rendezvény ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött!

(Ha Macintoshon, Safari böngészővel problémája adódik a regisztrációval, kérjük használjon firefox vagy Opera böngészőt.)

Regisztrációs probléma esetén forduljon Kozma Leventéhez:
e-mail: levente.kozma@trans-europe.hu
telefon: (061)-392-0706

A regisztráció kizárólag a szoftver.hu portál webes felületén keresztül történik. A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb regisztrálni! A rendezvény helyszínére csak előzetesen regisztrált vendégeink léphetnek be! A helyszíni regisztráció reggel 9-kor veszi kezdetét.

A rendezvény résztvevői a helyszíni regisztráció után kapnak egy kérdőívet, amit az előadások után célszerű kitölteni és a kijelölt helyen leadni. A rendezvény végén a sorsolás útján kiválasztott szerencsés nyertesek Adobe ajándékban részesülnek.

Hogyan közelíthetem meg a helyszínt?

Az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ a Lágymányosi és Petőfi híd között fekszik Budán, közvetlenül az Infopark mellett. A helyszínt a 4-es vagy 6-os villamossal, illetve a 12-es vagy 86-os busszal célszerű megközelíteni. A gépkocsival érkezők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk az épület körül.

Előadó

 • Christopher Brennan (Adobe)
 • Alan Rosenfeld (Apple)
 • Kafka György (Trans-Europe Kft.)
 • Tamási Ákos (Adobe szakértő)
 • Jakab Zsolt (Adobe szakértő)

Helyszín
ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ – 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A

Részvételi díj
nincs

Kezdés
2007. április 26. 09:00

Befejezés
2007. április 26. 16:00

A rendezvényekre történő jelentkezéshez a következő lépések szükségesek

 • Regisztráció a szoftver.hu weboldalra, az e-mail cím és a jelszó megadásával.
  (Ez még nem a rendezvényre vonatkozik, annak csupán alapfeltétele. Ha Ön már regisztrált weboldalunkon, elegendő a rendezvényre jelentkeznie.)
 • A hozzáférés aktiválása az e-mailben kapott linkre kattintva.
 • Belépés a szoftver.hu oldalra a megadott e-mail címmel és jelszóval.
 • Navigálás a Rendezvények menüponton keresztül a kiválasztott rendezvényhez.
 • Jelentkezés a kívánt rendezvényre, a kívánt időpont megjelölésével, majd a “Jelentkezek…” gombra történő kattintással.

Forrás

http://www.szoftver.hu/event.asp?id=25

Kapcsolódó bejegyzések:
 • Az Adobe Creative Suite 3 a vártnál korábban jelent meg a piacon. Az Adobe Creative Suite 3 március végi bejelentése után most nem kell többet várnunk az Adobe l …

 • A szoftver.hu vadonatúj Adobe CS3 oktatóvideókkal várja a portál látogatóit. A felhasználó Perhiniák Márton Adobe Certified Expert oktató leckéin keresztül ismer …

 • A szoftver.hu honlapról letölthető videókat érdemes megnézni, az alábbi témákat érintik (nem teljes lista): Adobe Elements Premiere, Adobe Photoshop, Adobe Creat …

 • Az Adobe legnépszerűbb kreatív szoftvereinek CS3-as változata már magyarul is elérhető. A mai naptól elérhető az Adobe CS3 Design Standard szoftvercsomag magyar …

 • Örömmel láttam ma reggel mikor a híreket átfutottam, hogy megjelent a Photoshop CS4. A hivatalos lapon gyorsan át is futottam az újdonságokat, van közte jópár am …

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

Szólj hozzá
a A nagy Adobe nap c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>