kepregeny.net – webgrafika verseny


A kepregeny.net versenyt hirdet honlapgrafika témában. A feladat egyszerű, a kepregeny.net honlaphoz egy új grafikát kell elkészítened a verseny megkezdésétől számított 2 héten belül úgy, hogy az alábbiaknak megfeleljen:
a lap lehet fix szélességű, 1024×768-as felbontásra optimalizált vagy akár rugalmas szerkezetű is (de ebben az esetben is az 1024-es felbontás az alap, melyen jól kell kinéznie).

Meddig tart a verseny?

A verseny 2006. 12. 08-án indul és 2006. 12. 22-án zárul.

Milyen nyeremények vannak?

A műveket beküldők közül többen is lehetnek nyertesek, az alábbi nyereményeket ajánljuk fel:

tárhely” nyeremény
200 megás tárhely, 1 db. “.hu” domain regisztrációval a www.web-solution.hu tárhelyszolgáltatónál 1 évre.
A csomag tartalma: 2 db FTP hozzáférés, 2 db MySQL, 10 db mailcím és DirectAdmin kezelőfelület.

“Reklám-1″ nyeremény
500.000 reklám (banner vagy szöveg) megjelenése a tutorial.hu oldalán a jobb oldali menü tetején. A banner mérete 220x110px, maximális fájlmérete 15kb, formátuma jpg, gif (animált is) vagy flash is lehet. A banner helyett választható szöveges reklám is, melynek hossza maximálisan 150 karakter. A reklám(ozott lap) témáját tekintve pornó és warez nem lehet.

“Reklám-2″ nyeremény
400.000 reklám (szöveges) megjelenése a tutorial.hu oldalán a jobb oldali menü tetején. A reklám hossza maximálisan 150 karakter. A reklám(ozott lap) témáját tekintve pornó és warez nem lehet.

“Reklám-3″ nyeremény
250.000 reklám (szöveges) megjelenése a tutorial.hu oldalán a jobb oldali menü tetején. A reklám hossza maximálisan 150 karakter. A reklám(ozott lap) témáját tekintve pornó és warez nem lehet.

A kepregeny.net-re kikerülő grafika készítőjének neve a lapon is megjelenik “design: teneved” formában. A neved lehet link is abban az esetben, ha a lapod “rendes” domain névvel rendelkezik (free tárhelyek és redirectek kizárva).

Mit szükséges beküldeni?

- Minimum 1db PSD állományt, mely tartalmazza a grafikát. A PSD-ben a layereket ne olvaszd össze.
– egy “txt”-t, mely tartalmazza a nevedet (és/vagy nicknevedet), mailcímedet (melyen értesíteni lehet) esetleg egyéb adatodat (telefon).

Mit lehet “extraként” beküldeni?

A grafikát template-ként feldolgozva a kapcsolódó “*.html”, “*.css” és képállománnyal együtt. “Tárhely” nyeremény csak azok között kerül kiosztásra, akik ezt is küldik. A template tartalmazhat táblázatokat is, ám a tiszta (X)HTML+div+css megoldást figyelembe vesszük!

Hogyan kell beküldeni és hova?

A fájlokat egy “zip”-be csomagolva küldd el a harder kukac tutorial pont hu címre.

Kik értékelik a beküldött műveket?

A versenyre beküldött műveket a kepregeny.net oldal üzemeltetői fogják elbírálni.

Mindenkinek sok sikert és jó versenyzést kívánnak a kepregeny.net üzemeltetői és Harder

A versenyhez kapcsolódó topic – “Photoshop és egyéb grafikai programok, témák / verseny 3 – honlapgrafika

A nyeremény felhasználható a Web-Solution.hu tárhely szolgáltatónál.

Kapcsolódó bejegyzések:
  • A tutorial.hu oldal készítői és fórumának látogatói örömmel jelentik, hogy ismét lesz verseny, ezúttal a grafika témában. A versenyen ismét bárki részt vehet, …

  • Gyakran felmerülő kérdés, hogy lehet egy dobozt absolute pozícionálással egy olyan lapszerkezetben elhelyezni, ahol a lap tartalma mindig középen van, tehát a do …

  • A Fórumon újabb grafikai pályázat indul. A feladat a következő: A pályázat célja az lenne, hogy az 1956-os események 50. évfordulóján a magunk módján is emléket …

  • A Tutorial.hu fórumának tagjai ismét grafikai pályázatot rendeznek, melynek szabályai a következőek: Téma: a modernkor (a XX. századtól) hábor …

  • Előszóként: a leírás első verziójánál még kiírtam, hogy szerintem melyik a legjobb szolgáltatás. Viszont menet közben módosult a véleményem, köszönhetően a leáll …

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

Szólj hozzá
a kepregeny.net – webgrafika verseny c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>