Ctrl-Tab plugin Firefoxhoz

Aki általában sok ablakot kezel és macerásnak tartja a köztük való váltogatást illetve ablak keresést, biztos örülni fog az alábbi Firefox pluginnek: Ctrl-Tab plugin.

Az alábbi 2 képen szerintem elég jól látszódik akár leírás nélkül is, hogy mire való:

Galériás thumbnail nézet

Ctrl-Tab plugin FF

Gyors ablak váltás

Ctrl-Tab plugin Firefox 3-hoz

A CTRL+TAB gombokkal lehet váltogatni az egyes ablakokat, gyakorlatilag mintegy slideshow-t, a CTRL+SHIFT+A gombra (vagy F4) pedig az összes megnyitott ablakot megjeleníti mintegy galériaként. Csak kattintani kell a kiválasztott thumbnail-re/tartalomra.

A plugin letölthető az alábbi címről: Ctrl-Tab plugin letöltés

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. „CTRL+ALT+A gombra (vagy F4) pedig az összes ”

    Átírták az új verzióban Ctrl+Shift+A kombinációra… és keresni is lehet a megnyitottak között… hasznos kis plug-in, thx Harder… ;)

  2. Egy kérdés az alkalmazáshoz: meg lehet azt valahogy oldani, hogy az All-in-One Gestures (vagy FireGestures) kezelni tudja egyszerű egérmozgatással a Ctrl+Shift+A parancsot?

  3. A gestures customization részen láttam olyat, hogy lehet szerkeszteni a már meglévőeket illetve hozzá is lehet adni újat, szerintem ott próbáld meg felvenni ezt a funkciót. Az „All-In-One Gestures”-t használom.

  4. Próbáltam az A-i-O Gestures-ben y customizationt, de az Edit-re a meglévőt lehet átszerkeszteni, az Add-ra pedig duplikálja a parancsot, és ahhoz lehet hozzárendelni a mozdulatsort.

    Mióta átálltam a Gestures-ös irányításra, egérrel navigálok, zárok be és ugrok könyvjelzőkre (és amit csak lehet ;) – anélkül, hogy a képernyő közepéről elmozdulnék. A Ctrl+Shift+A (vagy a mostani frissített verzióban már csak Ctrl+Q) kombinációt szeretném kiváltani, anélkül, hogy mindig a klaviatúrán kéne játszanom: ha egy mozdulattal átláthatóvá tehető az összes tab, az a legegyszerűbb ;)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét