Megszűnt a seo.tutorial.hu

Pár napos mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a seo.tutorial.hu -t megszüntetem. Nem láttam értelmét a honlapkészítéshez egyébként szorosan kapcsolódó keresőoptimalizálásos linkeket, kisebb leírásokat külön kezelni. Inkább visszahoztam a témát a tutorial.hu-ra.

Sem a cikkek, sem a bejegyzések nem vesztek el, minden megmaradt. A régi cikkek 301-es redirect-t kaptak, úgyhogy a keresőkből még a régi linkekre érkező látogatók is a megfelelő oldalra fognak kerülni.

A seo.tutorial.hu-t egyébként 2007. szeptember 30-án indítottam, volt rajta 4817 látogató, átlagosan 65-en nézték meg egy nap. Kulcsszavak illetve cikkek terén a legnagyobb érdeklődést a “keyword elite“, a “cmsimple“, a “cms made simple“, a “modx“, a “pluck” váltotta ki, de egész jól szerepeltek a különböző backlink checker eszközök is illetve a keresőkkel (pl. kereső regisztráció) kapcsolatos bejegyzések.

A lap eddigi tartalmát a felső menüsorból is el lehet érni, címkeként a “keresőoptimalizálás“-t keressétek. A jobb oldali menüt is kiegészítettem ezzel a résszel, ott kicsit részletesebben is rá lehet keresni 1-1 keresőoptimalizálással kapcsolatos leírásra.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A blogodon (blog.harder.hu -ra gondolok) is kinn maradt a seo.tutorial.hu linkje.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét