Keyword Elite


A keresőoptimalizálás során kiemelkedően fontos lépés, hogy a kulcsszavaidat jól válaszd meg, hisz ezen fog múlni a forgalmad és hogy kik találják meg a lapot. A kulcsszóválasztáshoz számtalan online eszköz is létezik, ám szoftverek terén sem lehet panasz az ellátottságra.

Az egyik legjobb kulcszó keresést segítő eszköz a Keyword Elite, mely kimondottan a Google Adsense és Google Adwords témában érdeklődőeket segíti.

A Keyword Elite segítségével fel lehet térképezni, hogy melyek azok a kulcsszavak, melyek legjobban fizetnek az Adsense-ben, illetve másik oldalról megközelítve a dolgot segít abban, hogy mely kifejezésekre érdemes hirdetni a Google Adwords-ben. A szoftver nem túl drága, 167 dollárba kerül és ezért egyszerre 2 gépre lehet telepíteni.
Jómagam is használom így bátran mondhatom, hogy nem csak a parasztvakítós videókból kiindulva keltette fel a figyelmemet, elégedett vagyok a szoftverrel.

A szoftverben 5 opció található, melyek:

 • create a keyword list
 • analyze pay per click listings
 • select a keyword list
 • analyze keyword competition

URL: keywordelite.com
Részletes leírás: keywordworkshop.com

Kapcsolódó bejegyzések:
 • Az online eszköz segítségével könnyű a kulcsszó választás.Az online, ingyenesen elérhető eszköz nagyszámú keresési statisztikák alapján ajánl kulcsszavak …

 • A Google Adwords programban lehet feladni a hirdetéseket, ám ehhez fontos tudni, hogy a reklámodat mely kulcsszavakra szeretnéd megjelentetni.Ehhez a kul …

 • A program egy online kulcsszóválasztó eszköz, mely segítségével könnyen találhatunk a keresett kifejezéshez kapcsolódó egyéb kulcsszavakat vagy kulcsszó párosoka …

 • Pár napos mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a seo.tutorial.hu -t megszüntetem. Nem láttam értelmét a honlapkészítéshez egyébként szorosan kapcsolódó keresőopti …

 • Ha kíváncsi vagy, hogy a nagyobb keresőkben – mint pl. a Google, Yahoo és MSN – milyen szavakra keresnek rá az emberek legtöbbet, akkkor látogasd meg a “Keyword …

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

4 hozzászólás

 1. Szia Harder!
  Ez az eszköz legális? Mármint nem tiltják le érte az adsense fiókomat? Perszer kérdés, hogy honnan jó rá. (Te mióta használod?)

 2. Harder says:

  Persze hogy legális, illetve a leírásból is látható, ez “csak” a kulcsszó választásban segít, így elég nehéz lenne emiatt letiltani egy fiókot, hisz szavakat onnan gyűjtesz ahonnan akarsz.

 3. ash says:

  És csak adwords-ben és adsense-ben segít? Ha csak szimplán kulcsszavakra akarok optimalizálni egy oldalat reklám nélkül…?

 4. Harder says:

  Arra is jó, hisz ha megvan a megfelelő kulcsszó a lapod témájához, akkor senki nem kényszerít rá hogy azt adsense/adwords-ben használd. :)

Szólj hozzá
a Keyword Elite c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>