15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem, nem normálisak, viszont az utóbbi időben a chrome kezdi “felvenni” az IE régi szokásait : bizonyos dolgok nem úgy működnek benne, mint korábban, vagy akár egyáltalán nem működnek rendesen. Sajnálnám, ha elcsesznék, mert jó kis böngésző. Ez a hír meg egybecsenghet azzal, hogy a Facebook meg akarja venni az Operát.

 2. Ezt sajnálattam hallom, mármint hogy van ami mostanában problémás a Chrome-ban, szerencsére még nem futottam bele felhasználóként.

  Az Opera-s hírt nem is tudtam, kíváncsi vagyok mit hoznának ki belőle (biztosan vmi fullos social browser lenne :P :)

 3. Fox alatt is pont ugyan ezt írja ez az oldal. Szóval szerintem statikus. Csak kérdés, hogy miért jó ez akárkinek….

 4. Talán összefügg azzal, hogy a Chrome megverte a Firefoxot és az Internet Explorert is a Statcounter adatai szerint. Mivel a FB egyre jobban összeborul a Microsofttal, és a Google az igazi konkurenciájuk, így ez azért logikus, bár roppantul nem elegáns.

 5. Felhasználóként én sem, de fejlesztőként … :) Azt olvastad, hogy saját mobilt is akarnak jövőre kidobni?

 6. Ennek szerintem a legnagyobb oka egyszerűen a versengés és a piac.
  A Google és a Facebook is szeretne egyre több embert magához csalogatni (google+ facebook; g-mail facebook új e-mail rendszer; stb.). A napokban olvastam azt is, bár nemtudom mekkora a valóságalapja, hogy a facebook szeretne saját böngészőt fejleszteni…

 7. Ahh, FF alatt nem is néztem meg bevallom, de tényleg statikus: még IE alól nézve is ugyanez a szöveg … azért így már vicces. :)

  Ha a Statcounter-nek lehet hinni, akkor tényleg a Chrome vezet most már, kb 33%-os a piaci részesedése:
  http://gs.statcounter.com/#browser-ww-weekly-201120-201220

  A saját mobilos hír hallottam, de az elején a szokásos hírverésnek gondoltam csak … aztán megvette a Facebook az Instagram-t és … így már fordul a kocka, elég jól összeillenek a részletek.

 8. Egyelőre nekem is jól megy, valószínűleg nincs gond még vele, de lehet hogy a jövőben már lesz 1-1 funkció ami miatt váltani kell böngészőt (legalább FB látogatás alkalmával).

  Ha váltani kell, én szinte biztosan az Opera-t fogom erre megtartani, annak ellenére hogy nagyon kevesen használják, tényleg gyors és szerethető program, nekem nincs vele gondom felhasználóként.

 9. A statcounter -javítsatok ki- nem csak egy pillanatnyi adatot/növekedést mutatott, amikor leközölték, kb. hogy “4. hó 5.-én 16 óra 4 perckor a chrome volt a legnépszerűbb”? Aztán ezt úgy vették át a magyar híroldalak, hogy megelőzte mindet, pedig még sehol sincs. http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-201104-201204-bar Ilyesmik: http://index.hu/tech/2012/03/22/egy_napig_a_chrome_volt_a_legnepszerubb_bongeszo/
  Az “unsopported” pedig inkább csak egy ajánlás lehet, ahol tuti működik. Persze Chrome-on is, csak azt nem reklámozzák. :)

 10. Jogos a felvetés, szerintem az a magyarázat hogy a “bar” nézet a kijelölt időszak átlagát mutatja, míg a line ugye nem. Ezért lehet, hogy pl. a http://gs.statcounter.com/#browser-ww-weekly-201120-201220 linken a Chrome már vezet, de a “bar”-ra váltva a nézetet még messze az IE vezet.

  Én úgy értelmeztem, hogy nekünk a “line” nézet kell, mert a mutatja meg hogy honnan hova tartanak a böngészők illetve hogy jelenleg hol állnak.

 11. Nekem a Chrommal egyre tobb a bajom. Ma eppen kifordul a bele a Google Maps-tol…
  De nap mint nap jonnek a hibak. Camino-val viszont szaguldok. Csak Macre elerheto jelenleg.

  Szerencsere a Facebook nagyon tavol all tolem, maximum fejlesztokent botlok bele neha, bar mar erosen erzem a jelntosegenek a csokkeneset. Ahol en elek/dolgozom, a Facebook mint marketing elem, mar messze nem bir akkora jelentoseggel.
  Amit meg is ertek. Ez is csak egy lufi volt, mint a Mocsicsi es a Tamagocsi.

 12. Utánanézek ennek a Camino-nak, bevallom régen hallottam róla, de soha nem jutottam el odáig hogy ki is próbáljam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét