Boxmodellek – toxin új blogja

Toxinnal már több évre nyúlik vissza az ismeretségünk, még anno a fórumon kezdődött aztán egy ideig együtt is dolgoztunk távmunkában. Most örömmel láttam a fórumon az egyik bejegyzését, amiben felhívta a figyelmünket az újonnan indított, boxmodelekkel, CSS-sel foglalkozó blogjára, remélem ígéretéhez híven gyakran fogja frissíteni. :)

A blogját csak ajánlani tudom mindenkinek, én már felvettem a FeedDemon RSS olvasómba, mert sok okosságot írt le már most is, szvsz ezután sem kell majd csalódni benne. :)

BoxModellek – hatan, mint a gonoszok: http://boxmodels.toxin.hu/

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Amint, azt a fórumon olvasni lehet, én is olvasom a feedket. Amire külön felhívnám a figyelmet, hogy nagyon szorgosan születnek a jobbnál jobb tippekről szóló írások. Remélem, hogy nem csak az indulás heve okozta olvasmány özönről van szó, bár napi egy ilyen támogatás is jól jön minden webfejlesztőnek, legyen az kezdő, vagy profi (szerintem).

  2. nézétek meg megéri találtok egy pár dolgot rajta Pl: radió, chet, videó stb és ha meg tetszik akkor ajáljátok másoknak is!! sziasztok.

  3. Így első ránézésre istencsászár ;) szépen összeszedett, remélem nem múlik el a lelkesedés! Nagyon hasznos mind kezdőknek, mind annak aki rendszeresen használja, de talán így egységesebb egésszé válik fejben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét