MODx tartalomkezelő rendszer

A MODx tartalomkezelő rendszert itthon kevesen ismerik, pedig nagyon jó SEO CMS mely az Etomite-ból fejlődött ki pár évvel ezelőtt.

Azóta rengeteget fejlődött, szerintem komoly tartalomkezelő rendszer vált belőle melynek aktív közössége sok segítséget nyújt esetleg problémák, kérdések kapcsán. A MODx-ről még érdemes azt is tudni, hogy talán az egyetlen olyan CMS (legalábbis általam), mely kimondottan “PHP Application Framework. Ajax CMS. SEO CMS” néven hirdeti magát már a főoldalon is. Hogy erre mennyire szolgált rá, mindenki döntse el maga ha kipróbálta, mindenesetre én ajánlom a megtekintését.

Az skinezése – és ez jó hír lehet a designereknek – nagyon egyszerű, hihetetlen rugalmas az egész. Akár minden egyes oldalát tetszés szerint módosíthatod. Ezen kívül amit még kiemelnék talán, hogy az egész CMS fel van készítve a manapság divatos “web 2.0”-ás lapokat jellemző AJAX technológiára, számos letöltés is létezik ilyen scriptekhez.

A letöltések között rengeteg plugint lehet találni, melyeket nem nehéz telepíteni, ez is egy jó pont.

Link: modxcms.com
demo: opensourcecms.com – MODx

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. van olyan (elsőnek ingyenes) tárhely, ahol müködik ez a cms? nálam általában mindig hibás volt..

  2. Ahol az én lapjaim vannak (web-solution.hu), ott biztos megy csont nélkül, próbáltam már. Ez fizetős szerver.

    Ingyenes tárhelyen már jóideje nem voltam, így saját tesztek alapján nem tudok nyilatkozni. Az extra.hu-nál láttam a fórumban hogy volt vele gondja valakinek, de nem jött válasz hogy mi lenne a megoldás.

  3. Ezt használom én is. ingyenes servereken nemhinném h valaha is futni fog, de a legujabb oldalamon a forpsi-tól van a tárhely és ott hiba nélkül fut. biztos az engedélyek miatt van ez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét