4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Azureus 3.0.4.2 -es verzziót használom de folyamatosan bontja a kapcsolatott
  elődje is ezt tették, mivel tudnám ezt kiküszöbölni.
  Segítségedet előre is megköszönve Bischof István

 2. Sziasztok!

  Azureussal szintén az a bajom hogy állandóan szakítja akapcsolatot,van mikor 5 perc után, van mikor 1 óra után. Routert ha ujraindítom akkor jó, de van mikor a modemet kell újranyomni :S Valaki tudna segíteni? Hálás lennék!

  Köszi Mindenki!

 3. Hello!

  Én most töltöttem le az Azureust és ahogy elkezdek keresni egy számot kikapcsol. A túlzott CPU használattól? És azt hogy tudom javítani?

  Köszi! ^^

 4. Én az utorrentet használom, némi pepecselés meg kísérletezgetés után elég megbízhatóan működik. Amíg nem voltam tisztában a működési elvvel, rengeteg időt elpocsékoltam, és sok bosszúságot okozott, de mostanra elég jól elboldogulok vele, ahhoz képest, hogy 3 hónapja még azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák. Természetesen nincs benne annyi beállítási lehetőség, mint az Azurusban, viszont gyárilag úgy van konfigurálva, hogy aki nem jártas benne, az is elég jó hatásfokkal tudja használni, ha a sebességtesztet végrehajtotta, és azt beállítja rendesen.

  Egyébként néhány dologban hasznos volt ez is, annak ellenére, hogy nem az Azuresust használom, de sok dolog megvan az utorrentben is, így tudtam belőle lesni egy-két dolgot.

  De azért szerintem van jónéhány olyan dolog, amibe végképp nem érdemes belepiszkálni, hacsak nem járatos valaki a hálózati kapcsolatok és kommunikáció rejtelmeiben, mert gubancot is okozhat. Szóval a haladó beállításoknál ott van a figyelmeztetés, hogy “Ne módosítsd!” – hacsak tényleg nem tudod, hogy mit csinálsz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét