Blackgamer programjai

Egy régebbi adósságomat rovom most le ezzel az ajánlóval, mert már jóideje használom Blackgamer programjai közül főleg a – eredetileg az SG fórumához megírt, de bármilyen BB alapú fórumhoz (invision power board, Simple Machine, phpBB stb.) használható – linkgenerálót.

Blackgamer programjait szerintem közel sem ismerik annyian mint kellene, pedig nagyon hasznos alkalmazásokat írt és publikált nyilvánosan, teljesen ingyenesen (Remélem e jó szokását megtartja! :) ). A honlapja: http://lathatatlanito.fw.hu/

Az alábbi programokat lehet letölteni lapjáról:

 • Láthatatlanító 0.9
  A program segítségével bármely programot egy gombnyomásra el lehet tüntetni, majd újra megjeleníteni. így a háttérben folyamatosan futhat anélkül, hogy a program bármilyen jelét látnánk az asztalon. Eltünik az ablak, a tálcán a kijelzése, sõt Alt + Tab kombinációra sem jön elõ.
 • Láthatatlanító Extended 1.0
  Ez a kiegészítõ program lefutáskor megjeleníti, vagy eltünteti azokat a programokat, amelyeknek a feljécében szerepel a "beallitas.txt" fájlban lévõ szövegrész. Majd azonnal bezáródik.
 • Chatreply 0.1 b
  DC chatjét naponta többezer ember használja, rengeteg információ cserél rajta gazdát. Most itt a lehetõség, hogy ha nem is ülsz a gép elõtt, de ha valaki olyan üzenetet írt a hub chatjére amire szívesen válaszolnál, írhatsz neki automatikusan!
 • Linkelő az SG fórumához 1.1
  A program segítségével nagyszámú linket lehet generálni olyan formában, hogy azt egyből a fórumba lehessen másolni mindenféle további szerkesztés nélkül. Hasznos lehet csomagolt/darabolt fájlok linkeléséhez (akár pl. WinRAR-ral, vagy Total Comander-rel készült), vagy képek, képgalériák linkeléséhez stb.. Pl. ilyen formában
  [URL=http://www.tutorial.hu/000.rar]0[/URL]
  [URL=http://www.tutorial.hu/001.rar]1[/URL]

  stb…
 • újSáG 1.3
  Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked! Indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az SG fórum oldalára, és hangjelzéssel és vizuálisan értesít ha új topic nyílt, vagy ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.
 • InFo 1.0
  Szeretnél Index fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked! Indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az Index fórum oldalára, és hangjelzéssel és vizuálisan értesít ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.

A programokkal kapcsolatban írhatsz a fejlesztőnek – ha tetszik, azt is írd meg! – az alábbi mailcímre: blackgamer@freemail.hu

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét