Camouflage program használata

A programról már született egy leírás itt a honlapon (lsd. a kapcsolódó hivatkozást), viszont magyar nyelvű video tutorial tudtommal még nincs. E hiányt pótolandó készült el ez… :)

Video mérete
616kb

Video formátuma
flash

letölthető videó

Camouflage program használata videó letöltés

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Sajnos számomra nem világos, hogy a camouflage.rar egységgel mit kell kezdeni. Feltételeztem, hogy egy csomagolt egységgel kell dolgozni. Kicsomagoltam, mindenfélék történtek, láttam valami exét is, de hiába indítottam el, nem ajánlott fel semmi olyat, ami a program elindulását jelentette volna. Ebben kénék segítséget.
  Tisztelettel: Pászti Vilmos

 2. A programot nem tudom elíndítani, hiába csomagoltam ki. Mi lehet a hiba??

  üdvözlettel,
  Ferenc

 3. Szeretném megkérdezni hogyan tudom visszanyerni a titkositott adatokat a Camouflage programbol? Helyes jelszót adok meg,mégsem jelenik meg az adat. A Windows kép és faxmegjelenítőben csak a “nincs villámnézet” üzenet jelenik meg.Mi a lehetséges megoldás?

  Köszönöm !

 4. Elvileg nincs megoldás, hiszen a titkosítás lényege pont az lenne, hogy ne lehessen visszafejteni az adatokat csak a helyes jelszó ismeretében legyen erre mód. Ha a jelszót még sem helyesen írtad be vagy esetleg sérült a fájl, akkor az adatokat elveszítetted.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét