DVD iso kiírása Nero-val

Az egyik fórumon elhangzó kérdés (Hogy lehet DVD iso-t lemezre írni Nero-val?) nyomán születetett egy rövid kis videó, mely az előbbi kérdésre ad választ.

A videó mérete:
221kb

A videó formátuma:
flash

letölthető videó

DVD iso fájl kiírása lemezre Nero Burning Rom program segítségével – videó letöltés

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. 6GB -os .iso fájlt kilehet írni kétrétegű DVD lemezre, ha jól tudom.
  Ha nincs kétrétegű lemez, akkor szóba jöhet az is, hogy feldarabolod az .iso fájlt mondjuk 3-3 GB-osra, és kiírod 2DVD lemezre. Értelemszerűen használat előtt újra egyesíteni kell a 3-3GB-os .iso fájlt. Végső megoldásként még tudom javasolni a tömörítést (becsomagolást), de nem tudom létezik-e olyan program ami betud csomagolni 6GB-ot min. 4,5GB-ra :?.

 2. Hello,

  nekem van egy 4,6 illetve egy 4,7 Gigás ISO fájlom (film), amit szeretnék egy sima 4,5 gigás dvd-re kiírni. Milyen progival lehet betömöríteni? Vagy egyáltalán mit tudok vele csinálni?
  Köszi

 3. TrE egyel feletted megírta a lehetséges válaszokat, ennél többet én sem tudok hozzáfűzni. Nem tartom valószínűnek, hogy bármilyen programmal érdemben ennyit tudsz majd tömöríteni rajta.

 4. Van egy film iso fájlban hogyan lehet NERO 8- al kiírni úgy DVD-re hogy az asztali letjátszó lejátsza.

 5. DVD képként kiírva, ahogy a videó mutatja, lejátssza az asztali lejátszó.

 6. áááá, nagyon szépen köszi
  pofon egyszerű, csak nem találtam sehol
  köszönet még1x

 7. én letöltöttem a K1 World Gp játékot iso.-ba van és PS2-re akarom kiirni ugyanígy csináljam mint a videóba?ha valaki írt mát ki játékot PS2-re az írjon pls..

 8. Kerdes! A anpokban letöltöttem egy iso fajt, nevezetesen a bmw navi 2010-es kiadasat, de nem tudom ugy kiirni, hogy a Bmw-ben is müködjön!Tudna valaki valami jo tanacsot adni!?

 9. nekem se játsza le az asztali lejátszó, pedig úgy írtam, ahogy a videóban mutatták. A gépen megtudom nézni, a DVD-n meg nem (pedig 3 különböző DVD-n is próbáltam, szóval biztos, hogy nem a lejátszónak van baja). Nem értem ezt a helyzetet:S örülnék valaki olyan tanácsának, aki érti

 10. Helló!Nekem az lenne a problémám,hogy a néro semmiféle filmet nem írmeg amit netröl töltöttem,kivéve az iso-t.Mit tegyek?

 11. A Nero10-esben hol van a cd-kép írás opció? A Vagy azzal semmit nem lehet? Szerettem volna egy iso-t kiírni, de miért is lehetne.

 12. Hali! Én Nero 7-tel írtam ki egy iso fájlt (film) dvd-re, de sem az asztali lejátszóm, sem a PC-m nem játssza le, még csak fel sem ismeri, pedig úgy csináltam, ahogy a video-ban is volt. Mi lehet a gond?

 13. ImgBurn-el írjátok ki, ha nem megy, nagyon egyszerű program. Nekem Windows kiírásához kellett, de megtetszett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét