Eladó scriptek

Egyik programozó haverral – huncyrus – beszélgettünk skype-n és felmerült, hogy vajon ki mit szokott csinálni azokkal a munkáival, amit valamiért nem tudott eladni (nem fizették ki pl.) …

Mivel ilyen még úgysem volt a lapon, felajánlottam neki, hogy kiteszem a rövid leírásukat … lehet, hogy valakinek pont ilyen fejlesztésre van szüksége.

A scriptek

URL rövidítő

Egyszerű felépítésű url rövidítő cucc. PHP4 kompatibilis, nem igényel adatbázis kapcsolatot.
Néhány file-ból áll, alapvető szűréssel és védelemmel ellátott. Egyedi apró kód, sebességre optimalizálva, gyorsan cserélhető sablonnal.

Apróhirdető rendszer #1

Egyszerű apróhirdető rendszer kompletten, template független. Teljes regisztráció, képkezelés, feliratozás
és hirdetéskezelés van benne. Alapvető SEO-ra felkészítve, template kezelő motorral, tag-felhővel, keresővel, hírlevéllel, adminnal felszerelve. Nincs túlbonyolítva, egyszerű kategória rendszer, egyszerű boxos képmegjelenítő, fix adatok és adatmennyiségek felvitele. PHP4, php5, mysql4, mysql5 kompatibilis.

Apróhirdető rendszer #2

Egyszerű, többkategóriás apróhirdető rendszer, template kezelővel, seo-ra felkészítve, alap keresőmotorral, alapvető felhasználó kezelő rendszerrel, admin nélkül. PHP4, php5, mysql4-5 kompatibilis.

RSS hírgyűjtő

Minimalista, egyszerű rss megjelenítő rendszer, csoportosítási, keresési és saját rendezési megoldással. Aki regisztrál az szépen elrendezheti, hogy neki mi jelenjen meg alapvetően. További szűrő megoldások (csoportbontások, filterek) implementálva, felkészítve seo-ra a rendszer. PHP4, PHP5, mysql4, mysql5 kompatibilis. domxml, xml vagy simplexml plugin szükséges a működéséhez.

Aukciós portál

Pre-Paid (kredit rendszerű) aukciós portál, amely nem regisztrált tagok által meghirdetett termékekre lehet licitálni, hanem 1 esetleg több, de belsős (admin) eladó termékeire lehet licitálni. A licitáló élő, ajax technológiával élőben követhető a licitálás. Modulok: felhasználó kezelés online fizetés (paypal, authorized, sms gateway), live licit, licit figyelő, auto licitelő robot, kredit rendszer (pre-paid rendszer), termék listák, képkezelés, vízjelezés, nyomonkövetés, belső könyvelés, belső statisztika, admin rendszer.

Avatar készítő

Fórumokhoz, közösségi oldalakhoz, portálokhoz ajánlott flash alapú többnyelvű software. Lényegében képes a webkamera képét rögzíteni és kimenteni a megfelelő helyre.

Kapcsolat

Ha bármelyik rendszer iránt érdeklődnél és szeretnél több részletet megtudni, esetleg demo-t kipróbálni, az alábbi módon tudjátok vele felvenni a kapcsolatot: cyrus[kukacvanitt]uw[pontitt]hu

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét