mp3 letöltés ingyen

Itthon nem tudom mennyire elterjedt az ingyenes zenehallgatást lehetővé tévő deezer.com szolgáltatás, de én már jóideje használom otthon és a munkahelyemen is. Jómagam már 99.99999999%-ban így hallgatok csak zenét, meglehetősen kényelmesnek találom, hogy a beállított playlist-jeimet bárhonnan bármikor elérem (persze ha van net :D) és a kedvenc számaimat hallgathatom anélkül, hogy mp3-makkal teli könyvtárakat kéne hurcolásznom a gépek között.

No de ez a leírás nem rólam szól, hanem hogy milyen úton-módon lehet ingyen mp3-makat letölteni az internetről … igaz? ;)

Online zenehallgatás ingyen – Deezer.com

deezer.com - online zenehallgatás ingyen
deezer.com - online zenehallgatás ingyen

Azon túl, hogy online rádiótól kezdve mások által összeállított playlisteken keresztül mindenféle/-fajta zenei irányzatot megtalálsz a lapon, saját magad is feltölthetsz zenéket azt másokkal megosztva (persze csak ha szeretnéd, mert egyébként lehet privát is a feltöltött anyag).
A regisztráció ingyenes és – ha jól tudom – a 2007-ben indult francia oldalon manapság már több millió zeneszám érhető el.

mp3 letöltés ingyen a Freezer programmal

Mivel eredetileg a zenéket csak hallgatni lehet a lapon, készült egy freezer nevű szoftver, mely segítségével bármelyik éppen hallgatott zeneszámot le lehet tölteni a saját gépedre. A szoftver proxy-ként működik, a “rajta átmenő” zeneszámokat kínálja fel letöltésnek.

A Freezer használata

1.) Csomagold ki a letöltött programot ( Freezer 1.4 letöltés – 71kb ) és indítsd el, nem kell telepíteni.

2.) nyiss egy böngészőprogramot (én spec az Operát használom most illusztrációként a cikkben, de bármelyik jó lesz) és keresd meg benne a proxy beállításokat.

3.) Állítsd be, hogy localhost a 8800-as port legyen (lsd kép lentebb). Azt tartsd azért szem előtt, hogy amíg ez a beállítás él a böngészőben, addig más lapot nem tudsz meglátogatni vele.
Amíg megy az mp3 letöltés, addig is lehet a zeneszámot hallgatni.

Opera - proxy beállítása
Opera - proxy beállítása

4.) A beállított böngészővel menj a deezer.com-ra és indíts el egy zeneszámot a jobb oldali lejátszóban. Amikor indul a szám, felugrik egy ablak, hogy el szeretnéd-e tölteni az mp3-mat a saját gépedre.

Freezer - mp3 letöltés ingyen
Freezer - mp3 letöltés ingyen

A freezer 1.4 honlapja: http://musicfreezer.freehostia.com

Letöltés

Ha valamiért nem lennének elérhetőek a honlapon a fájlok, akkor innen is le tudjátok tölteni:

Freezer 1.4 program letöltése
Freezer help fájl letöltése

Freezer a Youtube-on

Jiwa.com

A Freezer segítségével hasonló módon lehet zenéket letölteni a jiwa.fm oldalról is, de ezt soha nem próbáltam és ahogy most nézem, nem is elérhető Magyarországról.

12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Az miért van a Deezer-en, hogy néha (sokszor) nem akar lejátszani egy számot? Ha a szám melletti ikon világos, biztos hogy nem játssza le, csak haa hozzáadom egy listához.

 2. Szia Harder!

  Tök jó, hogy megtaláltam a Deezer-t neked köszönhetően, viszont van egy kis problema az online listákkal tegnap óta..nektek se engedi az összes playlist-es tételt lejátszani?Nekem csak szórványosan enged párat..ami nem valami jó…az elején még azt a számot indíthattam el playlistből,amelyiket akartam..

 3. ez mind szép és, jó, de akkor már ott van a beemp3.com, ami megengedi, hogy letölts zenét, és igaz a szerződésben az áll, hogy miután meghallgattad rögtön ki kell törölni, de ez nálam valahogy mindig kimarad ;D

 4. Szerintem ez is jó: dizzler.com (több mint 15millió zene)
  A deezer-t nem ismertem, de kíváncsi lennék hogy melyik volt hamarabb és ki volt aki másolt :D

 5. Nem tudom de igazából nem is fontos szerintem, lényeg hogy mindkét site jó, ez utóbbit nem is ismertem úgyhogy köszi!

 6. Szerintem nagyon jó oldal a Deezer. Régóta használom. A beágyazhatósága miatt is. Ez a letöltő nagyon jól jött, köszönöm :)

  Viszont aki esetleg rajtam kívül még használ beágyazható lejátszót a Deezeren, az nem tudja, hogy mi a baj vele? Mert amikor beágyazom, azt írja, hogy ha használni akarom a lejátszót, akkor ne változtassam a kódot. De most ezt érti arra, hogy várjak, ne babráljak vele, mert a kód jó, de még nem elérhető a funkció, vagy neki nem tetszik valami?

  Amúgy a post tényleg nagyon hasznos! :)

 7. firefox 9-t használok de a proxy beállítás után nem tudja megnyitni a deezer oldalát (illetve semmit)!!! valakinek valami megoldás erre??

 8. sikerült megnyitnom, de sajna nem adja fel a letöltési lehetőséget , pontossaban nem játsza le… így, ha kiveszem a proxy beállítást akkor nincs gond akkor játsza…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét