QuillBot – AI program szövegíróknak

Mi az a QuillBot? Miért kell tudnia róla?

A QuillBot.com -t egy olyan fejlesztőcsapat hozta létre, akik a tartalomfejlesztők, írók mindennapi munkáját szerették volna segíteni. Olyan mesterséges intelligenciával (AI) működő keresőmotor, amely segít a tartalomíróknak releváns cikkeket, témákat, ötleteket találni különböző forrásokból. Algoritmusa (OpenAI GPT-3) a cikkek kulcsszavai és szinonimái alapján működik, így pontosabb és változatosabb eredményeket ad, mint egy hagyományos keresőmotor, például a Google vagy a Bing. Műkédésének alapja a

A QuillBot parafrazáló (átfogalmazó, körülíró avagy valaki más írott vagy elmondott közleményből szabadon, összefoglalva idéző) eszköze emberek millióinak segíthet átírni és javítani bármilyen mondatot, bekezdést vagy cikket a legmodernebb mesterséges intelligencia segítségével.

A QuillBot egyik nagy előnye, hogy jelentős mennyiségű időt takarít meg: a tartalomfejlesztők a QuillBot segítségével órák vagy napok helyett percek alatt találhatnak jó tartalmat ügyfeleik számára. Ehhez akár az is elég lehet, ha tudod a témád főbb kulcsszavait és a többit (egy bizonyos szintig) rábízod erre az AI programra.

Ingyenes és prémium mód közül választhatsz.

quillbot AI mesterséges intelligencia alapú szövegíró pgogram
Van ingyenes és egy prémium csomagja is

A QuillBot parafrazálója bármilyen szöveget többféleképpen is átfogalmazhat. Garantálja, hogy minden alkalomra megtalálod a tökéletes nyelvezetet, hangnemet és stílust. Csak írd be a szöveget a beviteli mezőbe, és a mesterséges intelligenciánk együtt fog dolgozni veled, hogy a legjobb parafrázist hozza létre az eredeti írásból.

TESTRESZABHATÓ

 • Szókészlet bővítésekkel
 • A Szinonimák segítségével pedig akár nagyobb mértékben is megváltoztathatod az írásodat.

AI-MŰKÖDTETÉSŰ SZÓTÁR

 • Találd meg a megfelelő szinonimát
 • Kattints bármelyik szóra az írásodban, hogy megtaláld a megfelelő szinonimákat.

INTEGRÁCIÓK

 • Beilleszthető a már használt szövegszerkesztő eszközökbe
 • A QuillBot közvetlenül integrálódik a Google Dokumentumok-ba és a Chrome bővítménybe.
 • Nem kell többé az ablakok között váltogatnod minden alkalommal, amikor parafrazálni akarod a szöveget!

Mennyi ideig tart egy cikk megírása a QuIllBot segítségével?

A Quilbot egy forradalmi AI-alapú szoftver, amely percek alatt képes cikket generálni.
A Quilbot lényege, hogy megkönnyítse a tartalomkészítők számára a cikkek megírását anélkül, hogy aggódniuk kellene az ehhez szükséges idő miatt. A Quilbotot olyan felhasználóbarát felülettel tervezték, amely megkönnyíti a tartalom létrehozását kevesebb mint tíz perc alatt.

A QuIllBot használatának előnyei a hagyományos írási módszerekhez képest

 • A QuillBot egy olyan forradalmi AI szövegíró segédeszköz, amely bármilyen témában képes tartalmat generálni. Egyelőre angol nyelven.
 • Időt takarítasz meg azzal, hogy a Quillbot segítségével generálod a tartalmat vagy legalábbis egy vázat a későbbi teljes, már általad megírt tartalomhoz
 • A tartalom akár jobb minőségű is lehet, mintha saját magad írnád meg azt. Nem azért, mert jobban tud fogalmazni mint Te, hanem mert segítséget biztosít a vázlatkészítéshez.
 • Nem fogsz “fehér lap” szindómával küszködni, mert a Quillbot automatikusan generálja a az ötleteket a kitalált témához (de még témát is tud javasolni, ha mondasz neki 1-2 kulcsszót)

Mit kell tudni a GTP-3-ról?

GPT-3 avagy Generative Pre-Training Transformer 3 másképpen. Ez egy úgynevezett autoregresszív nyelvi modell, amelyik mélytanulás segítségével képes az emberi íráshoz hasonló szöveg előállítására.

Ez a GPT-n nyelvi előrejelző modellek sorozatának harmadik generációja (és a GPT-2 utódja), amelyet a San Francisco-i székhelyű OpenAI mesterséges intelligencia-kutató laboratórium fejlesztett létre.

A GPT-3 komplett verziója 175 (!) milliárdnyi gépi tanulási paramétert tartalmaz. A modellt 2020.05 havában mutatták be, és 2020.07 óta bétatesztelés alatt van. A GPT-3 része a természetes nyelvfeldolgozás (NLP) előre betanított nyelvi reprezentációk felé mutató trendjének.

Gyors kérdések és válaszok

Pár olyan kérdés, amire mások is keresték már a választ a neten (csak röviden a lényeg …)

Mi az AI tartalomgenerátor?

Az AI tartalomgenerátor egy online alkalmazás vagy letölthető szoftver, amely a fejlett technológia, például a mesterséges intelligencia és a GPT-3 gépi tanulási modell erejét felhasználva néhány másodperc alatt cikkeket generál.

Tud-e a mesterséges intelligencia tartalmat létrehozni?

A mesterséges intelligencia a “tartalmi intelligenciának” nevezett része révén képes tartalmat létrehozni. A tartalomintelligencia a mesterséges intelligencia képességeit kihasználva segít a marketingeseknek és szövegíróknak meggyőző posztokat létrehozni, és kutatásokkal alátámasztott tanácsokat adni a tartalomfejlesztéshez.

Melyik a legjobb AI szövegíró?

Nehéz lenne kiemelni egyet, de nagyon sok használják ezeket: Jarvis (ez most különösen pörög így 2021. őszén), Grammarly (ez inkább ellenőrzéshez), Wordtune, ProWritingAid, Sapling, AI Writer, Articoolo, Text Blaze és persze itt van a Quillbot is vagy például a Rytr.

Tud-e az AI történeteket írni?

A mesterséges intelligenciának még mindig szüksége van egy emberi szerkesztőre, hogy a valósághoz kösse. De rövid idő alatt remek első első vázlatot tud írni, különösen, hogy körülbelül 1000-szer gyorsabban tud bekezdéseket generálni, mint egy ember. … Én nem szeretnék így írni, de mások biztosan használni fogják társszerzőként, és ez javíthat a szövegeiken.

Hány cikket ír a mesterséges intelligencia?

Egy Sverker Johansson nevű svéd férfi létrehozott egy számítógépes programot a Wikipédia szócikkek írására. A bot összesen 2,7 millió cikket írt. Ez a Wikipédia összes cikkének körülbelül 8,5 százaléka – több, mint amennyit ember valaha is írt.

Helyettesítheti egy ilyen AI szövegíró program az embert?

Véleményem szerint – így 2021 vége fele – az esetek 99%-ban még nem. De ki tudja mit hoz a jövő, hihetetlen gyorsan fejlődnek ezek az eszközök is és simán el tudom képzelni, hogy pár éven belül jelentős fejlődésen mennek keresztül.


Hasznosnak találtad ezeket az infókat?

Szeretnél még ilyen jellegű megoldásokról hallani a blogon? Ha igen, jelezz vissza lentebb egy hozzászólás erejéig, hogy készüljenek még ilyen bemutatók!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét