Red5 ingyenes RTMP szerver

Ma kaptam egy linkajánlóban megírt üzenetet, ahol sem a küldő nevét, sem egyéb elérhetőségét nem találtam meg, viszont a téma érdekesnek tűnik – úgyhogy kivételesen reagálok így a lapon rá.

„Sziasztok.
szeretném a figyelmetekbe ajánlani az oldalt.
a red5 a flash comm server ingyenes helyettesitőjének fejlesztik, elég jó úton haladnak.
ugy gondoltam kellene egy magyar közösségi oldal, hogy ha valaki elakad, vagy szeretné megismerni, akkor tudjon hova fordulni magyarországon is.
amolyan mindenki segit mindenkinek fórumos megoldás lenne,illetve folyamatban vannak az angol cikkek forditásai is.
kb 2 hét és a red5.hu domain regisztrálása befejeződik, és saját szerverre kerül az oldal, illetve saját red5 szervert fogunk futtatni a minta alkalmazások bemutatásához.
szeretném a segítségeteket kérni az oldal beinditásához,illetve ha flash, actionscript, illetve java ban jártasok vagytok, akkor várjuk a témába vágó cikkeiteket.”

Kedves ismeretlen,

A red5 mint olyan, számomra ismeretlen terület, most hallottam először róla. Viszont érdekes kezdeményezésnek tűnik – ismerjék meg mások is.
A linkajánlóként küldött hivatkozás nem él, a domain-t ellenőrizve azt kaptam, hogy nincs regisztrálva, így inkább csak a szövegben lévő red5.hu maradjon meg utókor számára.

Írtad, hogy segítséget kérsz az oldal beindításához, de ez így elég általános megfogalmazás. Ebből nem tudom meg, pontosan milyen segítségre is lenne szükséged. ;) Ha technikai jellegű a dolog, akkor a fórumon biztos tudunk tanácsokat adni (pl. fórummotor választás, telepítés és hasonlók).

Amennyiben ez a segítségkérés inkább a lap reklámozására vonatkozott, akkor azt tudom mondani, hogy nagyon szívesen látok cikkeket e témában a lapon, ha írsz/írtok ilyeneket, lehet majd publikálni és ezáltal megismertetni a nagyközönséggel e témát. A neved és honlapod címe is ott lesz minden cikk legelején.

Ezúton is sok sikert kívánok a laphoz,
Harder

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét