Windows XP kinézet alakítása

Ebben a témakörben egy könyv is kevés lenne, ha minden ismert módszert, esetleg minden windows theme készítő program, számtalan beállítását leírnánk, részletes magyarázatokkal és háttér információkkal együtt. A leírásban egy tömör összefoglalás szintjén vázolom, a legelterjedtebb és egyben legjobban bevált módszereket, hasznos linkeket, programokat, trükköket.

Az alapok röviden:

Sokak számára az alap windows lehetőségek jól ismertek, egyértelműek, de a kezdő pc felhasználók kedvéért, először röviden vázolom a windows XP kinézettel kapcsolatos beállításának lehetőségeit. Csak a legfontosabb részeket emelem ki!

Az asztal üres területén egér jobb gomb/tulajdonságok

A feljövő „Megjelenítés tulajdonságai” ablakban az első fül, a „Témák” nevű fül van megnyitva.
Lentebb, a legördülő menüben, alap esetben, az alap XP kinézetett, vagy klaszikus windows témát választhatjuk ki. Ami lényeges, hogy a „további témák az interneten” lehetőséget választva elérhetjük a Microsoft által hivatalosan engedélyezett témákat.

Az ms oldalán változtak az elérések, így elsőre rossz oldalra jutunk, a helyes cím az ez www.microsoft.com

A mentés másként gomb igen hasznos, ha egy theme-ben megváltoztatunk néhány beállítás pl: a betűk színét, később már nem kelessz újra elvégezni kedvenc beállításainkat, hanem könnyedén betölthetjük azt.

Az Asztal (háttérbeállítások), Képernyőkímélő, Beállítások fülek egyértelműek, könnyen átláthatóak a kezdők számára is, ezekre nem térek most ki. Számunkra legfontosabb a Megjelenítési fül. Az msstyle és egyéb theme-nél, ha megszeretnék változtatni a betűk színét, nagyságát, fajtáját, ikon nagyságot, stb. a legegyszerűbben azt itt tudjuk megtenni.

Egy kép sokszor többet ér ezer szónál, így a későbbiekben, nem sorolom fel az összes beállítási lehetőséget, csak kép segítségével megmutatom azokat. Amelyek pedig nem látszanak, az maradjon a felfedezés örömére. A lényeges dolgokat természetes leírom.

Hatások gombra kattintva az alábbi beállítási lehetőségeket találhatjuk: kép a a hatásokról

A Vistában (vagy Internet Explorer 7 ablakában) látott betű simítást XP-ben is beállíthatjuk, ha a „Szabványos” helyett a „ClearType” lehetőséget választjuk.

Speciális gombra kattintva az alábbi beállítási lehetőségeket találhatjuk:kép a speciális beállításokról

Egyes beállításokat nem hatnak ki az XP alap vagy msstyle témáknál!

Kinézet szempontjából további lehetőségek XP-ben.

Start/Sajátgépen egér jobb gomb/Tulajdonságok

Rendszertulajdonságok ablakban Speciális fül, a teljesítmény részben lévő beállítások gombra kattintva az alábbi beállítási lehetőségeket találhatjuk: kép a teljesítménybeállításokról

Az egér mutató kinézetét pedig a Vezérlőpult/Egér/Mutatók fülnél változtathatjuk meg.
Az ikonnal kapcsolatos beállítások az Ikonok témakörben lesznek leírva.

Msstyle theme:

A leginkább ajánlott theme megoldás az msstyle themék használata. Ugyanúgy működnek mint az XP alap themjei, működésükhöz nincs szükség egy külön program futtatására a háttérben.

Mivel alapból az XP nem támogatja ezek használatát, ezért szükségünk van egy programra amely átírja az uxtheme.dll fájlt.
A magyar nyelvü XP-nél a legmegbízhatóbb és legegyszerűbb megoldás a Universal UXTheme Patcher v2.1 használata. Innen letölthetjük: Universal-UXTheme-Patcher.shtml

Van egy multi-pacther változatot is, de a magyar XP-nél nem szokott működni, kárt is okozhat!
Ha telepítettük a UXTheme Patcher v2.1-et, majd újraindítottuk a gépet, nincs más hátra, mint msstyle themeket keresni.

Néhány cím ahonnan váloghatunk:

Ha letöltjük a kívánt themet, az msstyle kiterjesztésű fájlra kell kétszer kattintanunk, majd alkalmazni a feljövő „Megjelenítés tulajdonságai” ablakban. Sok msstyle mellé mellékelnek font készletet is, amelyek alapból nincsenek benne a windowsban, emiatt előfordulhat, hogy a theme aktiválása után rondák lesznek a felíratok. A fontokat a következő módszerrel adhatjuk hozzá rendszerünkhöz.

Vezérlőpult/Betűtípusok/felső menüsorban Fájl/Új betűkészlet telepítése/majd tallózással megkeressük a font készletet.

(Ne feledd, „Az alapok röviden” témakörben leírtak szerint, a megjelenési fülnél megváltoztathatod a betűket,ha nincs kedved a mellékelt fontokat feltenni!)

Msstyle készítése, megváltoztatása:

Letöltöttél egy számodra nagyon szép msstyle themet, de egy apró grafikai eleme szúrja a szemed, lehetőséged van megváltoztatni, vagy akár teljesen új themet készíteni. Ezt a StyleBuilder nevű program segítségével teheted meg melyet innen letölthetsz StyleBuilder. A program segítségével millió képen variálhatsz egy themet. Kezdésnek annyit, hogy első indításkor az XP alap themet töltheted be. Az átalakítani kívánt msstyle themet Fájl/Import/-al tudod meghívni. Ki kel majd választanod a theme számára egy másik mappát. A program ide csomagolja ki a theme-ben lévő elemeket.

Sok elem képből áll. A képek lehetnek bmp vagy png kiterjesztésűek. Kattintgatva kitudod őket választani. A képen egér jobb gomb Edit… kattintva megnyílik az alapértelmezett grafikus program pl. photoshop cs3. Amelyben már könnyedén átszerkesztheted tudásodhoz mérten a képet.

Azt is megadhatod, hogy milyen grafikai program induljon el. A képen is látható Edit With menüpontnál.stylebuilder

Egyéb theme megoldások:

Vannak programok, amelyek úgymond ráerőszakolják, a kizárólag álltaluk futtatható themet a rendszerre. A legismertebb és mára szinte egyed uralkodó theme futtató/kezelő program a WindowBlinds. Csak a saját, wba kiterjesztésű themjeit fogadja el. Az msstyle themekkel szemben annyi a hátránya, hogy a programnak folyamatosan futnia kell a háttérben, vagyis plusz erőforrásokat emészt fel. Viszont átlátszóság és akár animáció is lehet a témában. Régebben többször előfordultak pl. ablak kezelési hibák, de az új verziókban a legtöbb bugot már kijavították. A program menüjében a kiválasztott theme-nek néhány tulajdonságát könnyedén átalíthatjuk, vagy bizonyos elemek helyére egy másik theme animációs vagy egyéb megoldásait is beállíthatjuk. Sok theme-nél a szín árnyalatokat, elemek kontrasztját, csuszkákkal könnyedén módosíthatjuk.

A programot innen letölthetjük: www.stardock.com

Néhány cím ahonnan számtalan themet találhattunk hozzá:

A WindowBlindshez is készíthetünk sajátkezüleg themet. A SkinStudio segítségével.

Ínyenc csomagok:

Fellelhető 1-2 nagyon érdekes csomag összeállítás a neten amelyek installálása után hihetetlen mértékben megváltozik windows XP rendszerünk. Ilyen csomag a FlyakiteOSX v3.5 amelyet innen letölthetünk download.chip.eu . Ha fullosan telepítjük, megváltoztatja az XP bejelentkező és üdvözlő képernyőjét is. Az összes rendszer ikon, egér, hang megváltozik. Az egész oprendszerünk pont úgy fog kinézni mint MAC OSX. Uninstallja is van, szóval nem kell félni, mindent visszaállíthatunk.

Vista Transformation Pack 7.0

XP rendszere Vista külsőt varázsol és innen lehet letölteni: Vista Visual Styles Pack 2.0
Erősen ajánlott egy rendszer-visszaállítási pont létrehozása. A csomag nem rendelkezik uninstall lehetőséggel és eléggé instabil.

Ikonok:

Kinézet szempontjából az ikonok szintén nagy szerepet játszhatnak.

Az ikonok általában ico kiterjesztésűek, google segítségével számtalan ikont találhatunk vagy akár mi magunk is készíthetünk ikonokat. Bmp, png, jpg képekből is csinálhatunk ico kiterjesztésü képeket vagyis ikonokat. Egyszerűen csak a megfelelő programra van szükségünk. Az egyik legjobb és egyben magyar nyelvet is támogató program az ArticonsPro segítségével. A képet húzzuk bele a program ablakába, amely felkínálja milyen méretűvé konvertálja pl. 16*16,de ezt később is módosíthatjuk. Ha tovább nem szerkesztjük egyszerűen mentsük egy ico kiterjesztéssel és máris van egy saját ikonunk.A program segítségével a már meglévő vagy a rendszer ikonjainak más szín árnyalatot is beállíthatunk. Felső menüsorban Nézet/Windows testraszabása/Színezés gomb.

Másik fontos lépés az ikonok cseréje. Számtalan program segíthet ebben. De alapvetően nincs rájuk szükség, maximum kényelmesebben kicserélhetjük az ikonjainkat.

Először is az „Megjelenítés tulajdonságai” ablakban a „Asztal” nevű fülnél. Az asztal elemeinek testreszabása gombra kattintva, feljön a z „Asztali elemek” ablak, amelyben az itlévő alap rendszer ikont pl. sajátgép könnyedén kicserélhetjük, ha kijelöltük, majd az ikon csere gombra kattintva kiválasztjuk az általunk készített vagy a listában lévő ikont.kép az asztali elemekről

Mappa ikonokat, ikon felett egér jobb gomb tulajdonságok/Testre szabás fül/Ikoncsere gomb.

Parancsikonokat, ikon felett egér jobb gomb tulajdonságok/Ikoncsere gomb.

Ha egy program ikonját akarjuk megváltoztatni akkor pl. úgy hogy, ArticonsPro-ban megnyitjuk az exe állományát. Átrajzoljuk vagy kitöröljük, és bele húzzunk egy képet majd elmentjük.

Lomtár ikon és a parancs ikon nyíl eltüntetése:
Sokan eleve úgy állítják be a lomtárjukat, hogy minden fálj azonnal semmisüljön meg. Vagyis megléte szükségtelen és design elképzelésünkbe sem fér bele.

Több módszert is olvastam ahol a regeditben kellet átírni bizonyos értékeket, hogy eltűnjön a lomtár. Az én xs sp 2-ben egyszerűen nem működött ez a módszer. Mivel csak olyan megoldást írok le, amelyet kipróbáltam és biztosan tudom, hogy működőképes. Ezért eme regedites lehetőséget én nem írom le, a google segítségével könnyen megtalálható „lomtár eltüntetése” szavakat beírva. Inkább egy programot ajánlok, ami az ashampoo power up platinum 2.
Átlátható, könnyen kezelhető +magyar nyelvű. Az Ábrázolás fülnél egyszerűen csak le kell vennünk a pipát. A program szépen, biztonságosan beállítja helyettünk a regedit erre vonatkozó részeit.

Instat ikon csomagok:

A stardock kínál egy IconPackager nevű programot. Melynek segítségével egy kattintással megváltoztathatjuk ikonjainkat. Nagyon szép ikoncsomagok közül válogathatunk. Rengeteg plusz csomagott tölthettünk le hozzá www.wincustomize.com-ról.

Asztalon lévő ikon nevének eltüntetése:

Ikonon Egér jobb gomb/átnevezés. Majd adjuk meg a láthatatlan karaktert, amelyet Alt+255 tudunk bevinni. A NumLock legyen bekapcsolva.

A windows XP boot(töltő) és üdvözlő képernyőjének módosítása:

Megváltoztattuk a hátteret, a windows témát, az ikonokat, az egér mutatót. De valami még mindig a windows régen megunt kinézetére emlékeztet. Pontosabban még 2 dolog. Az XP töltő és üdvözlő képernyő.
A töltő képernyőt az ingyenes BootSkin programmal megváltoztathatjuk, szintén számtalan téma elérhető hozzá. www.wincustomize.com

Az üdvözlő képernyőt pedig az ingyenes LogonStudio segítségével változtathatjuk kedvünk szerint, illetve a www.wincustomize.com

Egyéb érdekességek:

 • TopDesk: Windows ablakok kezelése, megjelenítése látványos effektusokkal.
 • ObjectDock: MacOS X stílusú menük és Tálca
 • VisualTaskTips Free: Tálcán található ikonok kinagyítása. Amilyen a Vista aeroban is van.
 • HelioBar XP v2.0: A Tálca és az ablakok átlátszóságát szabályozhatjuk a programmal.
 • Chameleon Clock: A tálcán látható órát kicserélhetjük, nagyon cool skinekre.

A leírásban több olyan programot is szerepel, amely korlátozott ideig használható. Ha ez ügyben segítségre van szükséged pl. egyéb alternatív megoldás ismertetése, akkor a baratcsaba@gmail.com email címen elérhetsz.

52 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hmm, kifelejtettem leírásból az ikoncserélésre kihegyezett programokat megemlíteni.
  Ami biztosan müködik pl. ActivIcons

 2. Tudni szeretnék arról, hogyan készíthetek és alkalmazhatok mappa ikonokat?

 3. „Mappa ikonokat, ikon felett egér jobb gomb tulajdonságok/Testre szabás fül/Ikoncsere gomb.”
  Mappa ikonokat, mappa ikon felett

 4. hello! szeretném tudni milyen program kell ahoz hogy képeket tudjak betenni az ablak hátterének. köszi

 5. hello! szeretném tudni milyen program kell ahoz hogy képeket tudjak betenni az ablak hátterének. köszi

 6. Köszi a cikket, nekem a UXTheme Patcher tökéletesen működött.
  Más: lehet én vagyok hülye, de a letöltéséhez megadott linket nem tudtam használni. Akárhová kattintottam csak körbevitt a honlap. Végül addig keresgéltem, amíg máshonnan le tudtam szedni.

 7. THX! Sok hasznos dolog van itt felsorolva :)

  Az Activicons link vírusos töltsétek le máshonnan !

 8. A sajátgépben hogy cserélem le a merevlemez – és cserélhető adathordozók ikonjait??

 9. A megosztott mappáknál jelentkező kezet ki lehet valami másra cserélni?

 10. Sziasztok! Mit állítottam el,hogy az asztalom íg néz ki: hxxp://kepfeltoltes.hu/090302/asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hogy lehet visszaállítani a parancsikonok ne legyenek kékek? A rendszer visszaállításnál ugyanígy marad! Üdv!

 11. Arról szeretnék tájékozódi, hogy az itthoni pc-n térültek-fordultak a programok, meg a Vista segédprogik, és ugye csak natúr Xp-van alapban. Mivel sokáig nem láttam ezt a masinát, így csak most láttam hogy mi lett belőle. A rendszerben néhány alap ikon, és a fájlok-, és mapákk is mind mind más ikonokkal élnek. Van aminek Vistás beütése van, van ami Win98, és van a mi XP, és valmihez minden megnyitásnál társítanom kell a Word-öt. Tehát vissza kéne állítanom Xp-natúrba, mert az megoldhatóbb sztem, és ha lehet úgy hogy ne rakjam újra az op.rendszert.
  Köszi!

 12. akkor is mindig társítani kell a vördöt, ha bejelölöd alul, hogy „mindig ez a progi nyissa meg ezt a típusú filét”?

  ha nincs uninstall és a mappa tulajdonságoknál se működik manuálisan a visszaállítás, akkor még az is lehet nem lehet az eredetibe visszahozni

  mindképpen hasznos biztonsági mentést készíteni időközönként a rendszer partícióról, pl. Acronis True Image és hasonló tulajdonságú progik segítségével

 13. hello azt hogyan lehet megcsinalni hogy a Ikonok alatt levo betük tipusat megvaltoztatjuk?
  Ja de ugy h pl letoltunk egy betutipust netrol es azt beilleszteni

 14. megjelenés beállításai/speciális/ikon/és ott kiválasztani a betűtípust

  font telepítést pedig/ vezérlőpult/ betűtípusok

 15. Hy hiába megyek rá az Universal-UXTheme-Patcher.shtml-oldalon a downloadra semmi sem történik… mit csináljak?

 16. Szia bootskint szerettem volna változtatn (csak két napja szívok vele)a bootskint hiába müködtetem,kiírja hogy kicserélte a skint,de marad a gyári bootskin!!!!!!!!
  Gondoltam rá hogy az sp3 miatt van,de a fenti link nem müködik:
  http://bcsblog.megaoldal.hu/letoltes/uxthemepatcherxpsp3.exe
  Igazából egyedit akartam csináltam is egyet amit tökéletesen megnyit a Reshacker progi amivel az eredeti ( ntoskrnl_.exe )fájlt is és amit csináltam megnyitja,tehát elvileg müködik mind a kettő.
  A probléma az hogy az eredetit hiába törlöm ki windows systwm32 mappából,amint bezárom a windows visszarakja az eredetit és azt használja hiába van mellette a másik az eredetiből elveszi a kötöjelet és ugy is jó neki.
  Keresővel rákerestem a ( ntoskrnl_.exe ) fájra gondolván valahonnan vissza tölti ez a szemét,megtaláltam vagy 10 helyen,oda is az újat raktam be a régit töröltem és még mindig az eredeti bootskinnel indul!!!!!!
  Visszaellenöriztem mind a 10-en valahány mappában a Reshacker progi-val és az új skinn van benn nem írta felül a windows,EGYEDÜL A SYSTEM_ben VAN FELÜLÍRVA KITÖRÖLHETETLEN mert visszarakja.
  INNENTŐL KEZDVE PASSZ?CSODÁLOM HOGY NEM HALT MEG A GÉP?TÖKÉLETESN BOOTOL AZ EREDETI SKINNEL:

  Ha tudsz segíteni megköszönöm

 17. Szia.
  Én is próbálkoztam az XP témájának cseréjével, ehhez a WinCostumize oldalról leszedtem pár témát. Kicsomagolás után „desktop” kiterjesztésű fájl kaptam. Kicsomagoltam a WINDOWS/…./Themes mappába, de ez sem hatotta meg. Végig gugliztam a netet, de nem találtam megoldást. A régebben letöltött msstyle kiterjesztésűek működnek. Mit kelne tennem, hogy hassználhatóak legyenek az új témák?

 18. Heló! Én letöltöttem az Universal UXTheme Patcher v2.1-et, de nem engedi patchelni. Az írja, hogy az uxtheme.dll-em verziója nem kompatbilis ezzel a patch-el. Most mit csináljak? Kérlek, segítsetek! Köszi

 19. Ennél jobban átalakítani nem sikerült :D

  Windows XP-TSP3 Pro AeroGlass Transparency Lite
  hxxp://www.youtube.com/watch?v=yRFrT8FODko

  Ez meg a legkisebb, csak 82.6 mb, és vista aeroglass szintén :D
  hxxp://www.youtube.com/watch?v=1ufYaUrNWLo

  szép napot :)

 20. Szia Gades! Letöltöttem, kicsomagoltam, de valamiért nem engedi felülírni. Azt írja ki, hogy másik személy vagy program használja, ezért nem felülírható. Képességeimhez képest megpróbáltam többféleképp is felülírni, de sehogyan sem engedi. Azért köszönöm a segítséget! :)

 21. dóri! azt a fránya dll.-t húzd ki az asztalra a system 32 mappából és másold a helyére az újat.
  aztán restart, az asztalon lévő akkor törölhető

 22. dóri: akkor zárd be a futó folyamatát, vagy ha nem tudod mi fogja, akkor az unlocker nevű progival keresd meg a file-t, és töröld a folyamattal a kapcsolatát.

  Én anno a talisman desktoppal szórakoztam, mire rájöttem, hogy a gép előtti idő 95%-ban nem látom a desktopot :)
  Gratula BlueEyes a fenti linken a tuninghoz.

 23. Sikerült felülírnom a .dll-t, de továbbra sem történik semmi. Amit Gades belinkelt, ugyanaz a verzió, mint ami nekem is van, így a patch sem működik. Egy másik verziót kellene letöltenem? Így elsőre ezt találtam:
  http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?uxtheme
  Ez jó? Letölteném, csak félek, hogy valamit elszúrok a gépemen. Tegnap is volt baja rendesen, amikor a felülírással meg az unlockerrel bűvészkedtem…

 24. Háát nem is tudom, nem nagyon okoz gondot -általában- az XP skinezése, bár értelme sem sok van…
  Esetleg vírusírtó, spybot, vagy vmi progi miatt nem tudod megcsinálni…
  Esetleg keress rá erre: Zune desktop theme… szép minimál fekete minden, ideális.
  Mellé még a TClock nevű progi, a taskbarshuffle, és a deskpins. Mind egy pici hiányosságát pótolja az XPnek, kevés erőforrásból.

 25. ViZion, köszönöm szépen! :D Pont fekete kinézetet kerestem a winemnek, és ez most végre működik! :) Örök hálám!

 26. A gagyi kéknél, a valami’en szürkénél, és a beteg kacsaf*s zöldnél sokkal jobb!
  Nem kell hálálkodni, a készpénz sohasem sértés! :)
  Itt jegyezném meg, hogy megvesztegethető vagyok, pofátlanul elfogadok bármit. :)

  jah, keress rá a többi progira is, érdekesek, hasznosak, és kicsik.
  Aki hajlik a programozás felé, annak a Talisman desktop ideális: gyakorlatilag mindent testre lehet szabni, vagy legyárthatod magadnak. Ez egy az egyben lecseréli az alap win XP-s desktopot, bár sajnos az explorert nem, így pl. mappák maradnak a régi XP skinnel.

 27. Nos aki mindenáron skinezni akar, annak ott a googleban az ingyenes vistamizer, bricopacks, windows seven transformation pack.

  A mappák könnyedén lecserélhetők az ingyenes Resource Hackers szerkesztővel, profibbaknak a Restorator nevü progival, persze ehhez kell egy jó cab ki – be tömörítő, ill. használható hozzá a minden winben megtalálható de nem nagyon ismert makecab.

  Az ikonok alapértelmezett helye a shell32.dll-ben van.

 28. Az Xp skinezés veszélyes lehet,mert már szereztem egy pár különleges trójait a kisérletezések folyamán:)

 29. 1-2 kérdésem lenne:
  – a WindowBlind megbízható?
  – Lehet ,,Uninstallálni”?
  Köszi

 30. a windowsblind demoban semmit nem ér, mert mindig felugrál a regisztrációs ablak.
  beszerezhető patch-al, de az vírusos,mintazállat, ill. sid fájl generátorral, de az meg odavág a rendszerednek.
  szal én azt ajánlom, hogy csak virtual pc-n kisérletezz vele.

 31. Sziasztok a problémám az lenne hogy a tálca ami eddig mindíg lent volt egyszer csak fent lett.
  Az istenért nem tudom az eredeti állapotába rakni segítséget szeretnék kérni!

 32. Egyszerű…
  Tálca zárolását kapcsold ki. Ezután bal gomb a tálca üres részén, gomb nyomvatart, tálca húz a helyére. Tálca zárolása be. Ubuntu CD be, restart XP, Ubuntu telepít… :)
  Bár az utolsó 3 lépés nem feltétlenül szükséges, de hasznos.

 33. Sziasztok. kérdésem a következő : Ha a boot és bejelntkező képeket változtatom a fenti programmal akkor azt vissza tudom állítani valahogyan?

 34. Sziasztok,annyi lenne a kérésem hogy a megváltozott”SAJÁTGÉP”ikont hogy lehet eredetire visszacserélni.Köszike

 35. Leakartam tölteni egy új témát XP-re és nemsikerült.. ezért a klasszikus windows témát álította be. és nemengedi hogy visszaállítsam az windows xp témára.. hibát ír ki! miért van ez.?!
  SOS.

 36. És mondjátok a lomtár ikonját hogyan lehet kicserélni mert arról nem írtatok csak olyan programról ameilyek az összes ikont kicseréli.
  Engem pedig csak a lomtár érdekelne.
  Előre is köszönöm.

 37. Én azt szeretném kérdezni, hogy az ikon betük alatt található rész átlátszó legyen hogyan kell ezt és hol beállítani köszi a választ

 38. Anonymus: lomtár ikon cseréhez asztalon jobb katt, tulajdonságok, asztal, asztali elemek testreszabása, ott megkeresed a lomtárt, ikoncsere. Betallóz, alkalmaz, kész.

  titike: sajátgépen jobb katt, (rendszer)tulajdonságok. Speciális fül, teljesítmény, vizuális hatások.
  Itt kikeresed a „vetett árnyék az asztal ikoncimkéin” pontot, alul. pipa elé, alkalmaz, ennyi.

 39. Sziasztok! Valaki tud abban segíteni, hogy a vezérlő elemek ( vissza, előre nyil, nézetek, mappák stb. ) hogyan fog úgy kinézni. ahogy azok a skin előnézeti képen kinéznek?

 40. Üdv.
  Nekem egy kicsit nehezebb(?) kérdésem lenne, hátha tudja valaki a választ.
  Sajnos fogalmam sincs, hogy google barátom milyen keresőszavakra adná ki a megfejtést a rejtvényemhez :(

  Szóval azt szeretném, hogy a mentés ablakomban a bal oldali függőleges ikonsorban általam meghatározott ikonok, és helyek legyenek.

  Tehát, ha netről lementek valamit, akkor ne csak a Sajátgép, Asztal, stb ikonok legyenek ott, hanem ezek helyett saját mappák.
  Remélem érthető, mit gagyogok :-B

  http://kepfeltoltes.hu/100614/mentablak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 41. Üdv!
  Nekem az a problémám,hogy a skype-nak nem engedi az ikoncserét…nincs valami tippetek,hogy miért?

 42. SZiasztok!

  XP re sikerült felraknom egy WIN7 témát,
  jó is volt de sajnos újraraktam a gépem és most sehogy nem jön össze.

  http://customize.org/xpthemes/62472

  A TÉMA: seven vgrtm a MEGJELENÉS: WIN7 volt akkor ezt feljegyeztem, sajnos a WIN7 megjelenés nem lesz kiválasztható sehogy sem.

  Mi lehet a gond???

  (ja installáltam több témát egymás után mert nem tudtam melyik az, ez gond lehet?)

 43. Sziasztok!
  Lenne egy kérdésem tudom hogy elég későn irtam ide sőt na mind1 az lenne hogy vannak az ikon nevei és annál van az ikonnak a háttere ami fehér és váltottam egy másik háttérképet és most látszodik nem tudom eltüntetni hogy átlátszó legyen

  Várom a válaszokat!

  Üdv: Wedipee

 44. Sziasztok szerintem ez az üdvözlőképernyő meg ikonok meg téma meg egyszerre minden annyira eszik a memóriát hogy mindegy ha felrakok egy win7 et vagy kevésbé eszik a memót?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét