Cartoonize – avagy készíts képregény hatású fotókat

Minap láttam – talán Facebook-on – egy olyan szolgáltatást, ahol egész jópofa képregény hatású avatarokat lehetett készíteni. Akkor felírtam magamnak egy emlékeztetőt a telefonba, hogy majd nézzek utána a neten, most jött el az ideje … azt előre elárulom, hogy annak ellenére, nagyon sok találat van a neten, alig párat találtam használhatónak.

Találtam is szép számmal olyan online eszközöket, melyek feltöltés vagy URL alapján módosítják a fotódat vagy – és itt a lényeg – vmilyen módon rajzolásra, részletek összelegózására adnak módot. Engem utóbbiak nem igazán érdekeltek csak azok, ahol a fotót én tölthetem fel.

Szerintem őket érdemes megemlíteni:

Befunky.com

befunky.com

honlap: http://www.befunky.com

Kezdem az egyik favorittal, mely talán a legtöbbet tudja a mezőnyben. Igaz, hogy egy része fizetős, de az ingyenes megoldások között is sok jópofa effektet lehet találni.

Convert to Cartoon

converttocartoon.

honlap: http://www.converttocartoon.com

Egyszerű effektező cucc, közel sem tud annyit mint a fentebbi, de biztos lesz akinek inkább ez a fajta módosítás fog megtetszeni.

Ha tudtok még olyan online, ingyenes szolgáltatásról, mely hasonlót tud, ajánljátok a többieknek egy bejegyzésben. A bejegyzés elején szándékosan hagytam benne a “legtöbbet tudja a mezőnyben” részt mert igen, így indult az írás az elején. Az hittem, abból a közel 2 tucat online cuccból amit találtam, több lesz jó.
Tévedtem. :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét