Liquid metal gomb


Ez a tutorial a layer style használatára buzdít, mint azt már tette megelőzőleg jópár.. :) A lépések egyszerűek, csak csináljatok mindent a képeken látható módon.
Step 1
Először is nyiss egy új dokumentumot, legalább 100×100 pixeleset. Addj hozzá egy új layer-t (Layer -> new layer), majd válaszd ki a lekerekített sarkú négyzet eszközt (rounded rectangle tool), és rajzolj egy gombot. Ha készen vagy, addj hozzá egy kis árnyékot: Drop Shadow és Inner Shadow alkalmazásával (ehhez kattints duplán a layer palette-n az üres négyzetbe).Step 2
Válaszd ki az „Outer Glow”-t és a „Satin”-t, és a képen látható módon állítsd be te is.


Step 3
Végül válaszd a „Color Overlay”-t és a „Pattern Overlay”-t, és megint csak állítsd be a képen látható módon.
Kész is van. :)

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezért kár benyomni egy posztot, úgy látom, hogy 3 perc keresgélés alatt megtaláltad. Előbb keresgélj egy kicsit, és ha végképp nem boldogulsz, akkor jöhet a kérdés! Annál is inkább, mivel amire magadtól jössz rá, azt biztosan nem fogod elfelejteni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét