Neon szöveg

A cikkben eredetileg szereplő neon szöveg videó sajnos elérhetetlenné vált a látogatók számára, úgyhogy igyekszem egy újabb, frissen összeszett tutorial listával kárpótolni most titeket.

A cikk eredetileg 2009 júniusában keletkezett, azóta nagyon sok látványos és szép eredményt produkáló leírás került ki a netre.

Ragyogó neon szöveg effekt

abduzeedo-neon-effect-tutorial.jpg

Az Abduzeedo féle leírás is tetszik és tudom ajánlani, itt érhető el: Ragyogó neon szöveg effekt

Neon stílus szuper egyszerűen a Photoshopban

szuper-egyszeru-neon-effekt.jpg

Szintén az Abduzeedo blogon látott napvilágot a Neon stílus szuper egyszerűen a Photoshopban c. photoshop tutorial is.

Neon effekt

neon-effekt-1.jpg

Ez az egyik kedvencem és a végére hagytam, mert nem igazán illik a neon szöveg témakörben csak a neon-ba, de annyira jó, hogy nem akartam kihagyni: Neon Effect
A leírás részletes, könnyen követhetőek a lépések és a végeredmény is nagyon látványos.

Remélem, hogy tetszeni fog vmelyik és sikerül neked is egy szép képet csinálnod a leírások segítségével (az elején, utána meg már magadtól is menni fog! :) )

Ha ezek között nem találtál megfelelőt, akkor ajánlok még egy linket ahol neon tutorial-okat lehet találni: http://www.rnel.net/search/photoshop/neon-tutorials-1

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kösz, már régóta kerestem ilyen tutorialt PS-re, mert eddig csak PSP-re találtam, de az nem ad ilyen szép végeredményt.

  2. Sajnos az eredeti cikk (videó) szerzője úgy döntött, hogy a videót csak pénzért lehet megnézni annak ellenére, hogy anno ingyenesként tette ki a lapra, úgyhogy a régi tartalmat leszedtem és kitettem helyette mást, de persze ugyanebben a témában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét