Óra

hqmasternek köszönhetően újabb tutorial került a honlapra. Az alábbi leírás 2 kép összeillesztéséről – vagy ha még pontosabban akarok fogalmazni – összeolvasztásáról fog szólni. (Harder)1-Nyisd meg a ds1.rar-t.

óra

2-Utána az ora.jpg-t.

óra 2

3-Kijelölöd az ora.jpg tartalmát és beilleszted a ds1.psd-be. Röviden: Előtted az ora.jpg, SELECT menü>ALL, EDIT>COPY, átváltol a ds1.psd-re és vagy EDIT>PASTE vagy SHIFT+INSERT. Ha nem az óra lesz a legfelső layer, akkor megfogod egérrel és legfelülre húzod. Ezután a Layer1 legyen LINEAR LIGHT módban ahogy latható is a képen.

4-Ezt kaptuk. Mint látható kicsit zavaros még a kép (bár ez ízlés dolga) ezért kicsit letisztítjuk.

5-Törölj ki layereket és csak annyit hagyj meg, amennyit az alábbi képen látsz. A HQ nevű layer az egy szöveg layer, amint mindjárt leírok hogy készült.

6- A HQ szövegről annyit, hogy csináltam egy új layert a 04 layer fölé, kijelöltem ezt az új layert majd VERTICAL TYPE MASK TOOL és beirtam hogy HQ. Most egy kijelölést kellett hogy kapjál HQ szöveggel. Annyit kell tenned hogy rákattintol a 04-es layerre hogy ez legyen aktív, majd nyomsz egy DELETE gombot, így kitöröl egy HQ részt ebből a 04-es layerből.

Szerző: REMbraNT
Honlapja: http://www.hquality.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét