Sig készítése 3 lépésből

Újra egy sig készítése a cél, méghozzá 3 lépésből.

Hozz létre egy 400×120 -as képet a Photoshop-ban.

1.) Keress egy rendert, ami majd a Sig -ben fog szerepelni, és azt majd helyezd rá a 400×120 -as képre.

sig készítése 1. lépés
(nekem eddig ilyen)

Keress különböző brush-okat és ízlés szerint csináld amig jó nem lesz. Egy tipp: Ha rányomod ezeket a brush-okat, ahhoz csinálnod kell egy új réteget és ahol a brushok vannak azt a réteget overlay-re veszed. Erős fény hatását tudja nyújtani.

sig készítése 2. lépés

2.) Tegyünk rá egy szöveget. A szöveg layert Dublicate layer művelettel folytassuk. Azután Filte>Blur>Motion Blur.

3.) Utolsó lépésként hozzunk létre egy új layert, ami legfelül legyen, nyomjuk meg a Ctrl+A -t, azután Edit/Stroke és állítsuk be tetszés szerint. Nekem ebben az esetben Fehér kell és 2-es vastagságra állítottam.

Kész is! Ettől rövidebben nem tanulhatod meg a sig készítését jól, és egyszerűen ^^.

sig készítése 3. lépés

http://www.tutorial.hu/photoshop/sigkeszitese3lepesbol/sig-keszitese-1.gif

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kábé egy éve töröm a búrámat rajta, hogy tulajdonképpen mi is akar ez a „sig” lenni! Fogalomzavarban szenvedek. Talán a „signature” rövidített szlengje? A tutorial során nemigen lehet változást észlelni, csak annyit, hogy van egy kép, amire rákerült valami logószerű légypiszok, valamint egy felirat. Ezt értem. De mi akar lenni ez tulajdonképpen?… És mire való? Mi ellen van?

  2. Valóban a fórumok tele fannak ilyen sig-ekkel (sajnos), és igyekszik mindenki követni ezt a trendet. Mert ez most menő!
    Hogy minél hosszabb idő alatt töltődjön be az oldal…
    Szóval sztem is teljesen felesleges.

  3. Nagyon sok helyen használják a fórumokon, én spec nem engedem az ittenin, mert ahogy írtátok, nagyon lassítja az oldalak letöltődését.

  4. szerintem nem felesleges dolog a sig..kb 4-5 éve énis azon tanulgattam a ps-t. ezenkívűl unaloműzésnek és parasztvakításnak jószorakozás összedobni egyet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét