sig tutorial

Ebben az újonnan felkerült videóban Remus azt mutatja be, hogy lehet Photoshop-ban sig-et rajzolni. A videó kicsit nagy méretű de érdemes megnézni.

videó mérete : 33.5 MB
videó formátuma : swf (flash)

letölthető videó

megtekinthető ide kattintva : sig videó tutorial
a videót készítette: Remus

honlap: http://mfforum.uw.hu/

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Üdvözletem Remus !

  A következőben kérném a segítséged: láttam, hogy teis a Wink nevű programot használod, nos én nemtudok flash formátumba menteni csak:

  HTMl,PDF,POST Script…Wink v2.0-t használok

  Kérlek segíts, több videóm is kész, de nemtudom lementeni :(

 2. Már jó régen használtam, de úgy emlékszem, hogy a felvétel előtt lehet beállítani, hogy avi vagy flash videó legyen. Utólag már nem tudod átállítani a kész videót, de keress videokonvertert, ha nem akarod újra elkészíteni. Ez egy nagyon jól használható kis konverter. Igaz, hogy csak trial, de az ára csak 20 dolcsi (kb 3000 pénz), úgyhogy nagyon megéri, mert sokkal jobb, mint hasonszőrű használhatatlan társaik.

  http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/Magic-Video-Converter.shtml

  Fontos! Ha flasht konvertálsz vele AVI-ba vagy MPEG-be az Original tulajdonságokat állítsd be (hang, fps) különben nem ismeri fel a flash hangját, és a végeredmény néma lesz!

  Amúgy, ha jól emlékszem elég egyszerű kis panelje van a Winknek, nem sok beállítási lehetőség van, de tutira a főpanelen kell beállítani a videó formátumot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét