Tetoválás (tattoo) beállítása

1-1 képre vagy fotóra tetoválást „varázsolni” közel sem olyan bonyolult, mint azt talán a legtöbben gondolják. A következő videókból pillanatok alatt elsajátítható az ilyen utólag, virtuális tetoválás.

Digitális tetoválás – a legegyszerűbb tetkó

A videó gyakorlatilag az alapokat mutatja be, amikor a tevoálást mindenfajta trükközés nélkül felteszi a lány karjára. A képeket megnyitva a tetoválást áthúzza a lányt tartalmazó PSD-be majd a karjára illesztve azt beforgatja, halványítja, minimálisan igazgatja még és gyakorlatilag kész is van vele.

A videó jól illusztrálja, hogy lehet gyorsan és egyszerűen elhelyezni egy virtuális tetoválást valakin.

Tetkó a hátra

Ez a videó már kicsit tovább megy és nem csak azt mutatja meg, hogy lehet a képre feltenni, majd beforgatással igazgatni kicsit a tetoválást, hanem transform tool segítségével kicsit realisztikusabb végereményt produkál.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét