üveghatás

Az alábbi – Geritől kapott – videó az üveghatás készítését mutatja be nektek. A film 2 formátumban érhető el, az egyik a szokásos „swf”, mely lejátszása sima ügy, a másik egy „avi”, melyhez szükség lesz a TechSmitch cég honlapjáról letölthető ingyenes TSCC codec. Ez utóbbi a TechSmith Camtasia Studio screencapture program miatt kell, mert a film vele lett felvéve (megjegyzem a program nagyon jó, hihetetlenül kis méretű fájlokba nagyon jó minőséget tud produkálni, a spec codec miatt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki hajlandó egy kis pénzt áldozni rá :) ) (Harder)

A röpke kitérő után a turorialra visszatérve, több fájlt is le lehet tölteni melyek szükségesek lesznek a tutorial kipróbálása során, illetve maguk a letölthető videófájlok is e linkeken érhetők el:

Flash formátum:
uveg.swf

letölthető videó

Video formátum:
uveg.avi
TSCCcodec.exe – ehhez a codec

letölthető kellékek

kellékek:
water.psd – Photoshop file
vizcsepp.acv – Photoshop beállítás
vizcsepp.ahu – Photoshop beállítás
effektek.atn – Photoshop beállítás

a videót készítette: Geri
honlap: www.huniquesaddle.com

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét