Virág

&

Először is hozzunk létre egy új képet, mondjuk 400x400px méretben. Egyből nyomj egy „D”-t, hogy töröld a színeket, majd készíts egy új layer-t. Válaszd ki a GRADIENT TOOL-t, majd miközben nyomva tartod a SHIFT gombot, „húzz” egy vonalat fentről lefele. &

Most addj hozzá WAVE hatást, FILTER / DISTORT / WAVE. A beállításoknál az alábbi értékeket add meg:

Number of Generators: 10
Wavelength: 10 & 120
Amplitude: 5 & 35
Scale: 100 & 100
Type: Square &

Most haladjuk tovább..

& &

Továbbra is ugyanazon a layer-en maradva alkalmazd a FILTER / DISTORT / POLAR COORDINATES effektet, és állítsd be a következő szerint: „Rectangular to Polar”

Majd fordítsd meg az egészet, no nem a képet, hanem használd az INVERT-t (CTRL+I). Ezután csinálj egy másolatot e layer-ről (DUPLICATE). Most színezd ki kicsit a képet, ehhez használd a „CTRL+U” kombinációt. A beállítás bármi lehet, ízlésed szerint.

Majd állítsd be a BLENDING MODE értékét „DIFFERENCE„-re. & Utolsó lépésként menj a FILTER / DISTORT / TWIRL effekthez, és állítsd be az értékét 50-re. &

Ezennel kész vagy :)

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét