digiXMAS Submitter

A digiXMAS Submitter program segítségével katalógusokba regisztrálhatod a honlapodat automatikusan, így linképítéshez kiváló eszköz lehet. A program adatbázisa központilag van karbantartva és frissítve.

A programról először egy kedves barátom, Bagi Zoltán honlapján olvastam és bár nem próbálkoztam eddig ilyen jellegű programokkal, az ajánlását komolyan vettem és letöltöttem a programot, hisz eddig soha nem ajánlott rossz dolgot.

Közben a neten is utánanéztem és elég elismerően nyilatkoztak róla több helyen, úgyhogy nézzük mit tud, mit lehet róla tudni és hogy segíthet a honlap látogatottság növelésében. Ha a talált infók igazak, akkor a programban több mint 500 directory van és ezeknek a fele 0-nál magasabb pagerank-kel rendelkezik.

digixmas directory submission tool

Honlap: www.digixmas.com
Hasznos cikk: DigiXMAS Submitter: The fastest semi-automated directory submission tool
Bagi Zoltán honlapja: i-connector.com

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét