Google +1 gomb a honlapodra

Te használod már a Google új szolgáltatását, ami hasonlóan működik mint a Facebook LIKE gombja?

Google +1

A honlapodra kirakható kód itt érhető el: Google +1 gomb

Itt pedig a bemutató videó látható róla:

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Integrálnám, egy próbát megérne, de hogy be kell jelentkezni hozzá, az már nem tetszik. Kevesebb embernek van Google profilja, mint amennyien vannak facebook-on. Szerintem.

 2. Akinek van Gmail-e, annak igazából már Gfiókja is, tehát szerintem elég sok embernek van akkor. :)

 3. Sziasztok!

  Lenne egy nagy kérdésem ezzel kapcs.
  El van helyezve a főoldalamon egy ilyen +1 gomb. De érdekes mód nem ugyan azt mutatta a számláló amit a google keresési találatban ami szintén a főoldalamra mutatott.

  Ezt még orvosolni tudtam azzal, hogy adtam a gombnak egy href tagot, ami ugyan az lett ami a google keresési találatban volt megadva, mert érzékeny volt a domain végén a / jelre. Fura de mind1.

  Viszont ha egy aloldalon is vagy más szerveren egy oldalon beállítom szintén a gombon az oldalam kezdőlapját, ugyan a másik oldal bejelöli kékkel, hogy kattintottam, de ténylegesen nem jelenik meg a főoldalamon, sőt a webmaster toolsban sem.

  Meg mintha a webmaster tools teljesen önfejűen számolna, mert az sem stimmel azon amit a főoldalon mutat a számláló.

  Erre van valakinek tippje?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét