Keyword Elite

A keresőoptimalizálás során kiemelkedően fontos lépés, hogy a kulcsszavaidat jól válaszd meg, hisz ezen fog múlni a forgalmad és hogy kik találják meg a lapot. A kulcsszóválasztáshoz számtalan online eszköz is létezik, ám szoftverek terén sem lehet panasz az ellátottságra.

Az egyik legjobb kulcszó keresést segítő eszköz a Keyword Elite, mely kimondottan a Google Adsense és Google Adwords témában érdeklődőeket segíti.

A Keyword Elite segítségével fel lehet térképezni, hogy melyek azok a kulcsszavak, melyek legjobban fizetnek az Adsense-ben, illetve másik oldalról megközelítve a dolgot segít abban, hogy mely kifejezésekre érdemes hirdetni a Google Adwords-ben. A szoftver nem túl drága, 167 dollárba kerül és ezért egyszerre 2 gépre lehet telepíteni.
Jómagam is használom így bátran mondhatom, hogy nem csak a parasztvakítós videókból kiindulva keltette fel a figyelmemet, elégedett vagyok a szoftverrel.

A szoftverben 5 opció található, melyek:

  • create a keyword list
  • analyze pay per click listings
  • select a keyword list
  • analyze keyword competition

URL: keywordelite.com
Részletes leírás: keywordworkshop.com

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Persze hogy legális, illetve a leírásból is látható, ez „csak” a kulcsszó választásban segít, így elég nehéz lenne emiatt letiltani egy fiókot, hisz szavakat onnan gyűjtesz ahonnan akarsz.

  2. És csak adwords-ben és adsense-ben segít? Ha csak szimplán kulcsszavakra akarok optimalizálni egy oldalat reklám nélkül…?

  3. Arra is jó, hisz ha megvan a megfelelő kulcsszó a lapod témájához, akkor senki nem kényszerít rá hogy azt adsense/adwords-ben használd. :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét